Pàgines

dimecres, 24 d’agost del 2011

Baileys

Ja ho heu llegit bé, la recepta d'avui no és ni més ni menys que un Baileys cassolà, el qual es triga ni cinc minuts a fer, i que sempre podem tenir preparadet a la nevera per quan tenim convidats... o per quan ens vingui de gust a nosaltres!!!
No hi ha un lloc concret d'on hagi extret la recepta, ja que hi ha molts llocs on expliquen com fer-la, i jo he agafat un mix de totes i he fet la meva pròpia versió. Segur que trobeu alguna web on la recepta és clavada a la meva (o a l'inrevés...).

Ingredients:

- 740 grs. de llet condensada
- 160 ml. de café
- 160 ml. de whisky

Preparació:

Posem tots els ingredients a un recipient i barregem bé. Difícil eh???
El café que he fet servir és descafeinat, i segons el paladar que ho tasti, li faltarà/sobrarà d'una cosa o una altra. Jo crec que el gust que té és molt aconseguit al baileys original, però us animo a que versioneu la meva versió, adaptant-la a les vostres preferències (més gust a café, menys a whisky...).

Qui vol un cigaló?






Print Friendly and PDF