dijous, 4 d’agost del 2011

Cava de meló

Després de les piruletes, per fer baixar el sopar i totes les calories que portem al cos, què millor que una copa refrescant i diferent, que entra molt bé ara a l'estiu. La idea està agafada del llibre Cócteles, de la colecció Cocina/Tendencias de l'editorial Blume. És molt senzilla, i estic segur que agradarà tant als que els agrada el cava com als que no.

Ingredients:

- Meló galia o cantaloup
- Cava (a ser possible gelat)
- Sucre

Preparació:

Posem al got de la batedora el meló pelat i tallat amb un parell de cullerades de sucre (si el meló és dolç, us ho podeu estalviar), i el triturem ben trituradet.
Agafem una copa (jo he fet servir una de Martini, però amb una de cava també quedarà molt bé) i l'omplim fins a la meitat amb el meló triturat, i l'altra meitat l'acabem d'omplir amb el cava gelat. Decorem amb un tall de meló, i a gaudir...

P.D.: No indico quantitats, ja que com podeu comprovar és una recepta bastant lliure, es pot fer a ull, segons ens agradi que quedi més dolç, o preferim només donar-li un toc de meló, o de cava, clar. I no us deixeu enganyar pel color, està molt bó!!!





Print Friendly and PDF