Pàgines

divendres, 13 d’abril del 2012

Pintxo de Foie

Ja feia temps que volia publicar aquesta recepta, però primer poder aconseguir l'ingredient (que no va ser tan fàcil com jo em pensava, tot i que no és un ingredient tan especial), el temps, i altres receptes que encara estaven en cua em van fer que aquesta s'endarrerís. I avui per fi us la porto, per començar bé el cap de setmana, amb energies i un bon plat gourmet.

Ingredients:

- un lòbul de fetge d'ànec
- una mica de sal maldon, o escates de sal
- unes llesques de pa

Preparació:

Una de les preparacions més fàcils que hem fet mai. Posem una paella de planxa al foc, sense res més, i mentres s'escalfa, tallem el lòbul a rodanxes d'una mica més de mig centímetre. Les passem pel foc un minut aproximadament per cada cantó, i per presentar-les, jo he optat per una llesca de pa amb tomàquet, sense oli, ja que el fetge ja deixa anar suficient, i amb una miqueta de sal per sobre. Al restaurant 'El Gaucho' de Pamplona és on em vaig aficionar a aquest pintxo, i allà el serveixen amb el pa cruixent, diria que passat volta i volta per la mateixa paella que fan el foie. Només ens queda degustar-ho, i pensar en el següent mos que farem!!



P.D.: La propera recepta també tindrà aquest ingredient...