dimecres, 3 d’abril del 2013

Benvingut al món

Els que em llegiu regularment, sabeu que acostumo a publicar les receptes els dimarts i dijous per la tarda. Una rutina que he agafat...
També haureu vist que dijous passat no vaig publicar res, segur que pensant que era per dijous Sant, però aquest dimarts tampoc he donat senyals de vida.

Ja farà un parell de mesos vaig dir-vos que en breu el meu ritme de publicacions baixaria, i els més propers a mi sabieu perquè, i la resta ho sabrieu aviat.

Doncs bé, el motiu pel qual hi ha, i hi haurà aquesta baixada de publicacions no és un altre que dijous passat a les 16:56 minuts, la meva parella va donar a llum el nostre primer fill, el Pol.

Després de mesos d'espera, nervis, compres, classes prepart, preparar l'habitació, però sobretot d'il.lusió per la nova etapa de la vida que ens esperava, al final el dia va arribar.

Aquell dia també va haver-hi nervis, desitjant tots dos que tot anés ràpid, que no hi haguessin complicacions i que tant la mare com la criatura estiguessin bé, cosa que va ser així, i de moment puc garantir que amb bons pulmons.

A tots, gràcies pels ànims i les felicitacions que ens heu fet arribar. A tots, només dir-vos que escric aquestes línies amb en Pol en braços, i no hi ha paraules per descriure-ho. A tots, tant als que conec personalment com als que no, em tindreu per aquí aviat, llegint les vostres propostes culinàries i oferint les meves.

A tots, petons i abraçades, i fins aviat!