dimecres, 15 de maig del 2013

Taller de MJ i nous premis!!

Avui no hi ha recepta que valgui, això toca demà, avui toca enllaçar-vos el link del vídeo del taller de la MJ al qual vaig assistir fa un parell de dies, i del qual ja us vaig parlar en un post anterior, i fer una cosa que m'agrada molt: agrair els dos nous premis que he rebut, i per tant, premiar-ne d'altres blocs perquè continuin la cadena.

Primer de tot, el vídeo: ja poc puc dir que no hagi dit anteriorment, espero que us agradi i passeu una bona estona mirant-lo. Des del meu humil bloc, moltes gràcies a la MJ, a BRA i a Cookiteca pel taller.

I espero que amb el permís de l'autora, aquí teniu el vídeo, que també podeu veure al bloc de la MJ


I parlant de premis... Sisi, heu llegit, bé, m'han nominat de dos nous premis, que ja havia rebut abans, però que personalment em fan igual d'ilusió. Els premis sempre són ben rebuts, oi?

El primer premi és el premi Liebster, que m'ha atorgat la Marta Martita des del seu bloc insta-cook, i el segon és el premi Versatille Blogger, que m'ha atorgat la Sandra von Cake, des del seu bloc ApfelStrudel Kuchen. A més, la Montse i la Eva, les dues cuinetes que hi ha al darrera de Cuinant entre llibres m'han nominat a tots dos premis conjuntament!

Què us puc dir, tant de les nominadores com dels seus blocs? Doncs només coses bones...

A la Montse i la Eva encara no les conec molt, són 'noves' per a mi, però us haig de dir que entre els seus llibres cuinen molt bones propostes, passeu-vos-hi!!

I de la Marta i la Sandra?

Doncs que a totes dues els hi tinc especial carinyo, no em pregunteu perquè, és així, no us ho podria explicar. Suposo que per això aquests dos premis em fan particular ilusió, per venir de qui venen.

a la Marta vaig tenir el plaer de conèixer-la en persona justament al taller de la MJ, i tan sols vam intercanviar unes poques paraules, però ja hi ha ganes de tornar a trobar-me amb ella a una nova quedada, o a un taller dels de'n Jordà, a veure quan podrà ser... que ganes hi ha, però temps sempre hi ha poc!!
I a part de la persona, té un bloc que m'agrada molt, i que sempre que puc visito per mirar què es cou, ja que crec que faria totes les receptes. Hi ha una que no deixaré escapar, uns macarons de color lila que m'han captivat!!

i a la Sandra no he tingut la sort de conèixer-la en persona, la distància (i ara més) que ens separa és important, però a través de les seves entrades, gastronòmiques ni no gastronòmiques, he pogut conèixer-la cada vegada una mica més, i des d'aquí agrair-li de nou el premi, i desitjar-li molta sort en la seva nova aventura.
I del bloc... crec que en l'anterior cadena de premis ja us ho vaig dir pràcticament tot... que el visiteu, com faig jo habitualment, ja que espero amb la mateixa impaciència les seves receptes com les seves cròniques  i relats.

Als que ja les coneixeu com als que no, passeu pels seus respectius blocs a gaudir com faig jo.

I ara passem a les nominacions. Bé, primer passem a respondre les preguntes que la Marta m'ha fet al seu bloc per respondre corresponents al premi Liebster, i a dir 7 coses de mi, corresponents al premi Versatille blogger

Probablement alguns dels meus nominats ja no participin de cadenes d'aquest tipus. Si és així, només espero que no els molesti que els hagi nominat, i si no volen continuar-la, simplement, enhorabona pel premi. També potser que alguns els hagin premiat recentment. Espero que no se'ls acumuli la feina!


Liebster

1.- Un ingredient... gairebé sense pensar-ho, xocolata
2.- Una textura... la d'una mousse, magrada molt aquest punt visualment 'dur' que és tan suau a la boca
3.- Un soroll a la cuina... el txas txas d'un ganivet contra la fusta de tallar quan es fa servir de manera hàbil, cosa que no és el meu cas, us ho asseguro.
4.- Una recepta que se us resisteix... els macarons, és una recepta que potser pel respecte que en tinc no en soc capaç!
5.- Un restaurant... això està difícil, però em quedo amb 'El café de la princesa', a Barcelona, probablement més pels bons records que tinc d'allà que no pas pel menjar.
6.- Un cuiner... aquí si que no hi ha dubtes, trio el Dani, el cuiner que vaig conèixer en la meva etapa de cambrer fa ja molts anys, amb el que vaig coincidir durant tres anys, i que em va demostrar i ensenyar que la cuina és amor i passió. Si ha de ser conegut/famós, la Carme Ruscalleda em transmet molt bon rotllo.
7.- Una tècnica culinària... buf, només una? em sembla que amb la meva dèria actual pel pa, em quedo amb el amassat francés, o mètode bertinet, que a més, desestressa molt.
8.- Un llibre de cuina... pel mateix motiu que abans, ara estic devorant el llibre 'El aprendiz de panadero' de Peter Reinhart
9.- La olor d'un menjar... seguim igual, un pa acabat de sortir del forn, espectacular!
10.- El millor que he menjat mai... això ho deixo a l'aire, són tantes les coses bones que he tastat que no podria decidir-me per una...

I per als nominats que vulguin continuar la cadena, aquí van les meves 10 preguntes...

1.- Dolç o salat?
2.- Una recepta que no et falla mai
3.- I una que no vol sortir?
4.- Un error culinari
5.- Origen del nom del bloc
6.- Un aliment/ingredient que no tasteu mai
7.- A la meva cuina no falta
8.- El vostre proper repte culinari...
9.- Combinació d'ingredients inconfessable
10.- Un hobbie/passió que no sigui la cuina


I les meves nominacions als premis Liebster són per a:


Versatille

1.- Soc una persona que dorm molt poc, i que té la son molt lleugera. Tant és així, que aquests dies que estem dormint tan poc gràcies al nouvingut, per sort per mi no m'ho estic notant gaire.
2.- Estic boig per la tecnologia. A casa tenim dos portàtils, smartphone, tablet, dvd, home cinema, wii, ps3... i no hi ha més coses perquè no hi cabríem!
3.- M'agrada moltíssim el cine, sempre que puc quedo amb els companys de feina per anar-hi. A veure pràcticament el que sigui!
4.- Soc un llicenciat en matemàtiques treballant d'informàtic i apassionat de la cuina. Toma ya!!
5.- Porto un tatuatge a l'esquena amb tres lletres xineses que vaig dibuixar jo mateix per assegurar-me que el tatuador escribia exactament el que jo volia. Que què posa? això ho deixem per un altre dia...
6.- A la feina no deixo de promoure jornades gastronòmiques per fomentar el companyerisme... sense éxit! Algun dia ho aconseguiré... i que tothom porti menjar per compartir amb els companys!
7.- Acostumo a fer trampes als jocs de taula, i normalment no és per guanyar, sinó per fer més divertit el joc, ho comprovareu si mai jugueu amb mi, perquè poques vegades guanyo, i quan ho faig, és sense trampes!

I les nominacions als Versatille blogger:


Novament, no em canso de dir-ho, moltes gràcies pels premis, i enhorabona als premiats!!

Salut!!