divendres, 12 de juliol del 2013

Taller de cuina amb Sabores de Colores

Bones a tots!

Avui una entrada ràpida i curat, per dir-vos que dimecres passat vaig assistir a un nou taller organitzat per Cookiteca i BRA, en el que la bloggera que ens va fer una masterclass aquest cop va ser la Loreto de Sabores de Colores.

Em va agafar molt de sobte, ja que m'havia apuntat per facebook al sorteig d'una plaça que no em va tocar, i dimarts em van trucar de Cookiteca Santaló dient-me que hi havia hagut molta gent que no podia assistir, i que quedaven places, i si em volia apuntar... suposo que sabeu quina va ser la meva resposta, no?

Només arribar em vaig trobar amb algunes cares conegudes. La Sara L de Recursos Culinarios, i la Maru, que també van assistir al taller de la MJ. I just quan comença el taller, apareix la Clara de Entrando en la cocina con Claire. Quines sorpreses tan agradables!

A més, he conegut a tres bloggers més (aquest cop erem menys els bloggers assistents, no sempre podem ser tants...), la Mònica de Synera Cakes, la Sara Maria de Les delícies del rebost, i la Letizia de Friarelli and Sound.

I què dir-vos de la Loreto? La simpatia en persona, una canària que ara ja ha tornat a la seva terra, i va estar uns anyets vivint aquí. Com es gaudeix la cuina quan qui està cuinant desprén aquesta energia i simpatia, la veritat! I el seu bloc, una delícia, creieu-me!

La Loreto ens va ensenyar a cuinar uns musclos a la marinera amb cervesa, uns sandvitxos de gall d'indi a la planxa amb maionesa de curry, pollastre arrebossat cruixent amb mojo d'alvocat, i una mousse ràpida de xocolata. Tot això en dues hores en molt bona companyia, i va quedar boníssim!

Us passo unes fotos, extretes totes del blog de Cocina con BRA, ja que el meu mòbil va morir, i només la última és meva, on surto amb la Loreto.

Feliç cap de setmana!


Comencem!

 Aquí posant-nos firmes a tots

Aquí tots enfeinats...

Que no, que aquest no soc jo, ja m'agradaria, jajaja!!

El plat que em va tocar fer a mi i al meu equip

(quasi) tot el grup (se'm veu?)

Uns musclos boníssims!

La resta d'elaboracions

I la protagonista amb un servidor!