dimarts, 28 de gener del 2014

Las Meriendas de Margot - SantaGloria

El passat dissabte 18 de gener (si, continuo amb un ritme una mica lent, ho sé), vaig ser convidat per la Margot, un dels referents en la blogosfera gastronòmica, a una de les seves Meriendas, en les quals convida a una selecció de bloggers a participar en un berenar a llocs amb encant a la ciutat de Barcelona. Aquest cop jo estava dintre dels escollits, i el lloc triat per celebrar la trobada va ser el forn SantaGloria.
Per a qui no la coneixeu (cosa que em sembla increible), la Margot és una persona encantadora, amb molta xarrera (sense ser pesada en absolut!), agradable, alegre, i amb la que després d'una estona amb ella te n'oblides que fa només cinc minuts que la coneixes, et fa sentir bé al seu costat. I of course heu de visitar el seu blog, Margot cosas de la vida, si no ho heu fet, seria imperdonable que no ho feu! Mireu que m'emprenyo!!

Logo de 'Las Meriendas', propietat de Margot Kidman
I per als que no coneixeu el forn SantaGloria, es tracta d'un forn de pa - degustació, que conta amb 14 establiments repartits a Barcelona, Sabadell, Granollers, Madrid i Andorra, alguns dels quals sota el nom de L'obrador. Sempre els trobem en localitzacions i zones que diríem de classe mitja-alta, és un dels seus trets distintius, a més de treballar, cosa important, amb matèria primera de molta qualitat, i tot el producte fet per ells diàriament (això no es troba a tot arreu!).
Per donar-vos més detalls, són els 'importadors' del cronut a les nostres terres, i amb un resultat excepcional.

Les taules del forn

Fent fotos al que ens havien portat
Que no podia ser una altra cosa que cronuts!
Cronuts, cronuts, cronuts!!!

De xarrera gastronòmica, de què si no!

Només arribar al local al qual estàvem citats, ubicat al carrer Craywinckel de Barcelona, ens trobem un local molt acollidor, d'estil nòrdic, amb petits detalls que de seguida fan que et sentis a gust, i vam ser rebuts per la Remei i la Chiara, del departament de màrqueting i del departament de comunicació respectivament, i ens van explicar (amb més detall, és clar), el que us he explicat unes línies més amunt.

Seguidament, van anar arribant la resta de convidats, i amb una atenció al client molt cuidada, ens van servir les begudes que ens van venir de gust, i una selecció dels seus cronuts, dolços i salats, pans, coques salades, daus de pastanaga, de té matcha, brownies... un no parar del qual tots vam quedar encantadíssims. I no només això, sinó que a més, van tenir el detall d'obsequiar-nos a tots amb una safateta de quatre cronuts i dos pans que estaven també molt bons!

El grup al complet
I aquí ens teniu als assistents, per ordre, d'esquerra a dreta, i de dalt a baix.
Carlota, de Little things & co
Ester, de La cuinera, que a més va portar uns macarons de xocolata molt bons
Chiara, del departament de comunicació de SantaGloria
Raquel, de Cookienando
Alfons i Gemma, de Food and Cakes by GB
Un servidor
Remei, del departament de màrqueting del SantaGloria
Marta, de insta-cook
Alexia, de Alexia Bakecelona

Va ser un plaer poder assistir al berenar, i conèixer d'una banda el forn SantaGloria, i d'altra, posar cara i desvirtualitzar als bloggers que van ser convidats, cosa que ens agrada molt!

P.D.: Totes les fotos són extretes del blog de la Margot.