dimecres, 2 d’abril del 2014

Pastís 'huesitos'

Aquest cap de setmana passat va ser data de publicació del repte Asaltablogs, al qual jo aquest mes no he arribat. Estic tenint molt poc temps per res, visitar-vos, cuinar... així que crec que em podreu disculpar per anar amb retard.
Però tenia en ment una de les moltes receptes que em van agradar del blog que havíem de robar, Postres Originales, i tot i no haver-la pogut presentar quan tocava, aquí va la meva aportació, que he vist han fet molts dels meus companys assaltants, cosa que vol dir que és una recepta d'éxit. Us recomano el bloc, perquè hi ha moltes propostes, i totes molt bones! Pilar, acabaré haciendo tu Goxua!

Algú de vosaltres no ha menjat mai els típics huesitos? Que aixequi la ma qui no ho hagi fet mai! Així m'agrada, que feu els deures!
Avui un pastís més que senzill (no, avui no toca cap massa de pa), amb dos únics ingredients, i que es fa en un moment. Recorda als huesitos de tota la vida, i el millor de tot és que és en format gegant, com si fos un pastís. Si els heu tastat, no podeu deixar de fer aquest pastís, i si no ho heu fet, ja trigueu perquè us encantarà!

Ingredients:

- Pa d'àngel en format 'torta' (o sigui el que tots coneixem com oblees, jo les he trobat al Mercadona)
- 750gr. Crema de cacau (Nocilla, Nutella...)
- Topping al gust per decorar

Preparació:

Pocs ingredients, poca dificultat, oi? Escalfem la crema de cacau al microones, per tal que es quedi més líquida i sigui més tractable. 
I ara ve el més difícil... posem a una superfície plana, que serà on finalment servirem el pastís (una base per pastissos...), una oblea, i a sobre estenem una capa de crema de cacau, més aviat prima (tingueu en compte que seran unes quantes capes), i repetim el procés fins que ens quedem sense oblees o sense crema de cacau. 
Reservem una mica de crema per cobrir el nostre pastís, per tal que ens quedi tot ben cobert i maco, i decorem amb el topping que més ens agradi. En aquest cas he triat unes boles de xocolata blanca, negra i amb llet.

I a gaudir! Feliç setmana! Demà estaré per Alimentaria, intentaré anar pujant fotos a instagram!