dijous, 18 de juny del 2015

Picnic Urbà a Cookiteca de la ma de Margot

Bon dia família!

Avui us escric en un dia poc habitual per a mi, i a més no porto recepta. Aquesta setmana no estic inspirat, però us volia relatar què vaig fer dissabte, perquè la ocasió ho mereix.

Ja farà uns dies, vaig rebre un correu de la Margot convidant-me a un Picnic que organitzava conjuntament amb Cookiteca per celebrar que inauguraven nou local al Poble Espanyol. Evidentment com jo m'apunto a tot, la meva resposta va ser que si. I des d'aquí donar les gràcies, com no, a la Margot per la convidada, i a la Neus, de la Cookiteca, per cedir-nos l'espai.



Com a bon picnic, tothom havia de portar alguna coseta per menjar, i jo em vaig decantar per fer unes quiches, que són faciletes de fer, i difícilment queden malament.

Vam ser uns quants els bloggers que ens vam ajuntar allà, alguns amb acompanyant, altres no, en un bon ambient i en un espai espectacular que Cookiteca té preparat al Poble Espanyol. Aquí va la llista de tots els assistents:


Vaig retrobar-me amb algunes (si, era l'únic blogger, ja ho veieu) bloggeres que ja coneixia, i vaig conèixer d'altres que no coneixia personalment, o bé desconeixia totalment, no puc enganyar a ningú, aquest mon és molt gran i no et dona la vida per més. Però a qui més ilusió em va fer conèixer en persona va ser, i ja em perdonarà la resta, a la Juana, de La cocina de Babel, la que jo li dic la meva Chikitina, i a partir d'ara, i amb el seu permís, li continuaré dient així, amb tot el carinyo del mon. Com erem molts, és d'esperar que vagis més amb uns que amb altres, i un servidor va fer pinya amb la Juana, la Marina, de La rosquilla de la tía Laura, l'Ana de Mis comienzos en la blogcocina, i les seves respectives parelles. M'ho vaig passar de conya amb ells, i sempre et sap a poc i et quedes amb ganes de més.

I ara, sense més rotllo perquè aquesta setmana la inspiració no ha arribat, motiu pel qual no hi ha recepta, us mostro unes quantes fotos de l'event per fer-vos una mica d'enveja, i després us explicaré què van regalar els patrocinadors entre els assistents, i què em va tocar a mi (si, per primer cop em va tocar un sorteig!!).

Gràcies a tots els patrocinadors pels regals, que sempre són molt d'agrair:

Sandwich Thins, que va regalar un munt dels seus sanvitxos, i a mi em van tocar!
Estrella Damm Inedit, proporcionant unes quantes de les seves cerveses
Eric Vokel, que regalarà una estança a un dels seus apartaments, al millor post, així que no patiu resta de bloggeres, que serà per a mi!
Felix Solis Avantis, ens va refrescar la calurosa tarda amb el seu vi
Restaurant Manolete, un àpat al seu restaurant que gaudirà l'afortunada guanyadora, que m'heu de perdonar no recordo qui va ser...


Aquí els bloggers...

... i els acompanyants

Sandwichs Thins, joc proposat per la Margot



La foto guanyadora d'un taller a Cookiteca, de la Juana, of course...


Què bé van entrar les Inedit!

Un vinet molt refrescant, tipus sangria

Aquest apartament em tocarà a mi!

Oi que és maco?

L'Adriana amb els seus Cheesecakes

Fuet i bon ganivet, combinació guanyadora!

Quin perill tenen aquests quatre, i faltem dos, la Juana i jo!

I aquestes mans són de...

... la fantàstica Marina!!

Supervisant el procés d'elaboració

Aquí tot el grup preparat per la teca (jo estic al foooons de tot)

I la Neus amb el seu etern somriure

P.D.: No m'atribuiré el mèrit d'haver fet les fotos, també això ho haig d'agrair a qui les ha cedit generosament, Carolina (La cuchara de mis recetas), Carmen (El club de Carmen), i la meva estimada Juana (La cocina de Babel).

Petons a tots i a totes, un plaer i fins la propera!!