divendres, 19 de febrer del 2016

Blondie amb mantega de cacauet

Mare meva, quina aventura trobar una escola per al teu fill!
Comencen les jornades de portes obertes a Terrassa, i entre que nosaltres no coneixem gaire aquest tema en aqueta ciutat, i que tampoc coneixem a molta gent que ens pugui assessorar, anem una mica a cegues. I és increïble la de coses que t'acabes plantejant que vols que tingui o no tingui l'escola, i que després potser al teu fill no l'importa gaire... que si religiós o no (el mini no està batejat, amb això suposo que us dic la nostra opció), que si mètode d'ensenyament (jo fins no fa gaire pensava que només hi havia un), idiomes, activitats extra-escolars, i un llarg etcètera que no passaré a relatar-vos ara. I tot això ho has de decidir en temps rècord perquè tens dues setmanes per visitar totes les escoles que t'interessin i fer la pre-inscripció.

Un altre tema és quins col·legis et toquen per zona on vius, i a partir d'aquí ja comences a descartar els que no et fan el pes. Recordo que quan jo anava a escola (si, ja ho sé, fa molt temps), els meus pares em van matricular a la que ells coneixien perquè els meus cosins i fills d'amics anaven allà. Ni proximitat, ni mètode educatiu, ni idiomes... ni pre-inscripció per si et quedes sense plaça al que t'agrada. Fàcil, ràpid, sense preocupacions.

I a l'institut va ser 3/4 del mateix. Vaig triar el més proper a casa dels instituts que feien B.U.P. i C.O.U. (demostrant que soc anterior a la E.S.O.). Més simple impossible.

I la vostra tria d'escola per als fills (els que tingueu), com va ser?

Avui una recepta fàcil i ben bona, i que ha casa a agradat molt. De fet, han demanat que la torni a fer, així que tornarà a caure en breu.

Ingredients:

- 115grs. de mantega
- 1 ou
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 160grs. de sucre moré
- 180grs. de mantega de cacauet
- 150grs. de farina
- 115grs. de M&M's
- 100grs. de xips de xocolata

Preparació:

El primer que farem serà escalfar el forn a 180ºC, calor a dalt i a baix, i preparar el motlle engreixant-lo. Jo utilitzo esprai antiadherent.

Desfem la mantega i afegim el sucre. Remenem bé, i seguidament incorporem l'ou, la vainilla i la mantega de cacauet. A cada nova incorporació d'ingredient, barregem els ingredients.

Afegim la farina que prèviament haurem tamissat, i finalment els M&M's i els xips de xocolata.

Aboquem la massa al motlle, que repartirem i allisarem, i enfornem ens 20-25 minuts, quan les vores del pastís comencin a quedar daurades.

Deixem refredar, desmotllem, i tallem per gaudir!

Bon cap de setmana!