diumenge, 28 de febrer del 2016

Cheesecake de maduixa en gots

Doncs ja som de nou a últim diumenge de mes, i de nou, un altre repte d'Asaltablogs.
Aquest mes he pogut participar, cosa que el mes passat no va ser possible, i espero que no em perdi cap més repte.

En el mes que ens ocupa, li ha tocat a la Ïa, i el seu Caldero de Nimuë, un bloc més que interessant que combina la cuina amb els viatges, i que, com molt bé defineix ella mateixa, dona consells per cuinar, viatjar, i viure. Haig de dir que el bloc ja m'agradava, però arrel del repte, he descobert que m'agrada més encara, a base de descobrir-lo a fons per trobar recepta per robar-li, i és que combinar les dues coses que més m'agraden, cuina i viatges, és un plaer.

La recepta? Una de les poques de postres que la Ïa té al bloc, un senzill però boníssim cheesecake de maduixes, presentat en gots individuals, que a casa han fet les delícies de la Sra.Pumuky i també del mini.

Ingredients:

Per la base:
- 6 galetes digestive
- 25grs. de mantega

Per al cheesecake:
- 75grs. de philadelphia
- 1 iogurt grec
- 2 culleradetes de sucre
- 1 culleradeta de sucre vainillat

Per a la cobetura:
- 250grs. de maduixes
- 3 culleradetes de suc de llimona
- 1 culleradeta de sucre

Preparació:

Els ingredients són per a dos gots, i jo vaig duplicar-los per a fer quatre.

Triturem les galetes i barregem la farina resultant amb la mantega fosa. Repartim la barreja en els gots, aixafant-la amb una cullera per tal que quedi ben compacta, i reservem a la nevera.

Ara és el torn de la cobertura de maduixes.Un cop ben rentades, les tallem a daus, i al bol on les tinguem afegim el suc de llimona i el sucre. Barregem i reservem mitja hora a la nevera.

Mentrestant, preparem el cheesecake. Barregem tots els ingredients i els repartim per sobre de la base de galeta, i a la nevera de nou.

A l'hora de servir, afegim als nostres cheesecakes la cobertura de maduixes, i a gaudir!

Jo vaig reservare una mica de la farina de les galetes (sense mantega), i vaig empolsinar per sobre de la cobertura abans de servir.