diumenge, 25 de setembre del 2016

Magdalenes de nata

Molts i molts dies després de la última publicació (concretament 71...), torno a la càrrega robant literalment una recepta, i és que, per ser últim dia de mes, toca repte asaltablogs, del que també estava més que absent.

El bloc d'aquest mes, mabelskitchen, és un bloc que haig de reconèixer desconeixia, però ha estat un plaer descobrir-ho, ja que cadascuna de les receptes i publicacions que fa són una una delícia.

M'ha costat molt decidir-me per una, i més tenint en compte les ganes que tenia de tornar a la cuina, i finalment he triat aquestes magdalenes, que a casa han triomfat. Tant, que ben aviat repetirem. Mabel, un plaer robar-te, t'asseguro que no és la única recepta que et robaré!

Ingredients (per unes 12 magdalenes, les que m'han sortit a mi):

- 3 ous
- 125ml. d'oli d'oliva (la Mabel fa servir una mesura, jo us posaré el que em va sortir a mi pesant/mesurant)
- 125ml. de nata per muntar
- 220gr. de sucre
- 350gr. de farina
- ratlladura de llimona
- 1 cullerada de postres de llevat químic

Preparació:

Batem els ous i el sucre fins que estiguin cremosos (comencem batent primer una mica els ous i després afegim el sucre). Seguidament afegim l'oli i la nata i continuem batent fins integrar-ho tot bé.

A un altre bol, barregem la farina i el llevat, i ho afegim a la barreja anterior en tres etapes, esperant que els ingredients quedin integrats per afegir la següent tanda de farina.

Finalment afegim la ratlladura de llimona, acabem de batre, i aboquem la barreja als motlles.

Aquí li he donat el meu toc personal... posem la meitat de la barreja, seguidament una cullerada de nutella, i acabem d'omplir els motlles (fins uns 3/4 de motlle)

Encenem el forn a 180º, i mentres escalfa, deixarem reposar les magdalenes.

Empolvorem les magdalenes generosament amb sucre abans de ficar-les al forn, i enfornem durant 20 minuts, o fins que es vegin dauradetes.

I a gaudir!!