dimecres, 25 de maig del 2011

Bacallà gratinat

Aprofitant la maionesa de l’anterior recepta, avui tenim una recepta molt interessant, i que si us agrada el bacallà, aquesta no la podeu deixar escapar. I segur que si us convenç la recepta, ho intentareu amb qualsevol altre peix que us agradi.

Ingredients:

- Llom de bacallà dessalat
- Maionesa
- Sal i pebre
- All en làmines

Preparació:

A una safata de forn, posem el llom de bacallà (o el peix triat), i ho salpebrem. Mentres preescalfem el forn, a uns 180º, a sobre de cada tros de bacallà hi estenem una bona capa de maionesa, i a sobre d’aquesta, unes làmines d’all, que no cobreixin tota la maionesa.
I ja està, no té més misteri, ho introduim al forn a mitja alçada durant uns 20 minutets, en el meu cas, o fins que veieu que el peix està cuit i la maionesa ha agafat un tó dauradet.
I a menjar!