El cuiner

Se suposa que ara m'hauria de presentar i presentar el meu bloc, oi? Doncs allà vaig!

Aquest bloc va nèixer de la meva afició per cuinar. Sempre m'ha agradat molt la cuina, i un dia vaig pensar que podria recopilar tot allò que cuinava, tenir el meu propi receptari. I perquè no fer-ho a un bloc? Així, tindria les receptes sempre disponibles per quan les necessités consultar. A més, d'aquesta manera les podia compartir amb tot aquell que hi estigués interessat.

Al bloc aniré publicant receptes de tot tipus: clàssiques, actuals, innovadores, tradicionals, tot allò que pugui tenir cabuda i es pugui fer a una cuina com la que tenim tothom a casa, per poder-les compartir amb tot aquell que vulgui. Només espero que les receptes que trobeu us agradin, us animin a fer-les, i us serveixin d'ajuda per cuinar-les, com em passa a mi amb els blocs que visito.

Totes les receptes que veureu en el bloc, des de la primera fins la última, les he fet jo, igual que les fotos, i intento explicar-les de la manera més simple i aclaridora possible, com m'agradaria que me les expliquessin a mi, per facilitar la seva elaboració. No sempre ho aconsegueixo, i les fotos no són perfectes com comprovareu, però només soc un aficionat, i no un chef professional ni un prestigiós fotògraf, ni ho pretenc ser. Poc a poc, tant les fotos com les explicacions de les receptes anirant millorant, perquè cada dia, i de cada recepta, se n'apren alguna cosa.
Les receptes que no són originals meves i he extret d'altres blocs, excepte que se m'oblidi fer-ho, ho indico a la mateixa entrada. Si us plau, si alguna recepta és del teu bloc i no ho he mencionat, diga-m'ho i estaré encantat de fer-ho.

Pots endur-te tantes receptes com vulguis, però si us plau, no reprodueixis les meves fotos o els textos sense autorització. I sobretot, no en facis un us lucratiu fent-les servir per a publicitat. Si jo no ho faig, perquè ho has de fer tu amb material meu?

Des d'aquí vull agrair a tots aquells que us passeu per aquí i feu un cop d'ull a les receptes que vaig publicant, ja que també formeu part del bloc.

Però sobretot vull agrair a la meva parella la paciència que té amb mi, deixant-me 'perdre' hores i hores davant de llibres de receptes, altres blocs de cuina, i dintre de la cuina, provant tot allò que se'm passa pel cap que podria estar bé incloure en el bloc. I pels 'cachirulus' i 'xirimbolos' que em regala perquè jo pugui fer-los servir en les meves receptes. Per tot això i molt més, moltissimes gràcies Marta.

Gràcies per la teva visita, i fins la propera. Si tens qualsevol dubte, queixa o suggeriment, pots contactar amb mi per correu electrònic, castillo.victor@gmail.com, estaré encantat de respondre't.

Víctor.