dijous, 13 de desembre del 2012

Torró de coco

Seguim amb aquest especial Nadalenc de torrons, i el d'avui dijous és, si és possible, molt més fàcil que el de xocolata. Per a qui li agradi el coco, aquest és el seu torró. I per a qui no li agradi, l'animo a que ho provi i ho tasti, perquè jo no soc cap entusiasta del coco, i aquest torró haig de reconèixer que m'ha agradat.

Ingredients:

- 200 grs. de coco ratllat
- 200 grs. de llet condensada

Preparació:

A un pot posem a escalfar la llet condensada, a foc mig.

Quan la llet condensada hagi agafat escalfor, i abans de que comenci a canviar de color i formi caramel, retirem del foc, i afegim el coco ratllat.

Barregem bé tots dos ingredients fins que tot el coco hagi 'tocat' la llet condensada, és a dir, que tot el coco estigui impregnat, i no quedin flocs de coco ratllat secs.

Ho aboquem al nostre motllo, que a la recepta de torró de xocolata (o suchard...) ja us havia dit com podíem aconseguir-ne un, ho premsem per compactar la nostra massa de torró, i a esperar unes horetes que agafi duresa. A la nevera endurirà ràpid, i si no teniu pressa, aquests dies a temperatura ambient tampoc haureu d'esperar gaire.

Què, no us animeu a intentar-ho? Fins dimarts vinent, amb un altre torró!