dimarts, 7 de desembre del 2010

Camembert al forn

Avui, dies de pont i de relax, on gràcies al fred no hi ha ganes de fer res, tinc una recepta d'allò més senzilla i que acompanyada d'un vi blanc, ja tenim un primer per a un soparet, o si no sou molt golafres, ja teniu el sopar fet!

Ja veureu que no té cap tipus de dificultat. Atenció que comencem!!!

Ingredients:

- Un formatge camembert
- Un parell de dents d'all
- Espècies aromàtiques (les que més us agradin, orenga, romaní...)

- Un rajolí d'oli d'oliva

Preparació:

Treiem el camembert de l'envoltori, i li treiem amb l'ajuda d'un ganivet la part de dalt, com si fos una tapa, deixant al descobert el formatge.
Tallen a làmines l'all, i el posem per sobre de tot el formatge. Fem el mateix amb les espècies, mirant de cobrir tot el formatge que ha quedat al descobert, tot i que tampoc és necessari.
Quan ho haguem fet, tirem un rajolí d'oli per sobre, i 'tapem' de nou el formatge.
Ho fiquem al forn preescalfat a uns 180º, fins que veiem que el formatge comença a torrar-se per fora.
I ja està, ho acompanyem amb unes llesquetes de pa torrat, i a gaudir!!!