dissabte, 22 de gener del 2011

Tartaletes de roquefort

Després del Nadal, i d'un parell d'experiments a la cuina que no van sortir com esperava, l'última prova va anar bé, i aquí us presento la recepta
Com totes les receptes que penjo, és molt senzilla, i us farà quedar molt bé tant si ho serviu d'aperitiu com si forma part d'un pica-pica. Aviam què us sembla.

Ingredients:

- Pasta de full
- 150 grs. de formatge Roquefort (o formatge blau)
- 150 grs. de formatge Philadelphia

Preparació:

Com fer pasta de full és una mica complicat, he fet servir pasta de full ja preparada, com la que podu trobar a la secció de congelats del Mercadona.
Hi ha moltes maneres de preparar la pasta de full, jo he optat per fer unes tartaletes. Només hem de seguir les instruccions de com fer-les, i ja està.

Quan tinguem les tartaletes, amb el roquefort i el Philadelphia a temperatura ambient, amb l'ajuda d'una forquilla, ho barregem fins que quedi tot ben mesclat.
I ara, només queda agafar la masa preparada i omplir les tartaletes, i a servir!

Bon profit!!