diumenge, 26 de juny del 2011

Bombons de Philadelphia amb pernil

No us penseu que ja m'he oblidat, tinc quatre receptes en cua ja fetes (comptant aquesta), però sense temps apenes per publicar-les, com esteu podent comprovar.
Fa dos dissabtes vam tenir convidats a sopar a casa, i no ens venia de gust liar-nos molt a la cuina, però tot i així el que tampoc volíem era comprar quatre pizzes i ja està. I per això vam fer, entre d'altres coses (com les 'famoses' croquis de pernil, i un parell de montaditos que també publicaré), aquest bombons de Philadelphia i pernil, una mossegadeta tendre, una combinació perfecte entre la suavitat del formatge cremós i la contundència d'un bon pernil, ben picat i integrat en armonia en aquests bombonets.

Ingredients:

- Una terrina de Philadelphia (crec que són de 200grs.)
- 150grs. de pernil salat molt picadet

Preparació:

Dificultat màxima!!

Aboquem el Philadelphia a un bol, tret una estoneta abans de la nevera perquè estigui més tendre, si s'escau, i 100 grs. de pernil picat. Amb l'ajuda d'una forquilla anem barrejant ambdós ingredients fins que tinguem, visualment, un Philadelphia amb virutes.
Ara amb l'ajuda d'uns guants (us ho recomano, perquè és molt més còmode, ràpid i net que amb les mans nues), agafem pessics de la pasta de formatge i pernil, i anem fent boletes, tantes com puguem amb la massa preparada (a nosaltres ens van sortir unes 12, aprox.), i les reservem a una safata a la nevera, perquè compactin (havent-les manipulat, el formatge s'ha quedat tou i és preferible que tornin a agafar consistència abans de presentar-les).
Els 50grs. de pernil restants, els repartim a un plat, i arrebossem cada boleta amb el pernil. Un cop arrebossades, per presentar-les les vam anar col·locant a uns motllos de paper de madalenes (mítics de l'IKEA), retallats perquè no es veiés més paper que bombó.

I ja ho teniu, uns bombonets salats que no us defraudaran.

Bon apetit!