Avui farem sessió de tomàquets, ja que tinc preparades dues receptes amb aquest ingredient, totes dues ràpides i senzilles. La primera, la que us porto ara, i la segona... la veureu aquesta tarda. Són dos maneres diferents de menjar tomàquets, i que si ho serviu als convidats, els sorprendreu una mica.
Ingredients:
- 500grs. de tomàquets cherry
- 10 dents d'all
- 2 bitxos mòlts
- comí
- 2 cullerades de café de sucre moreno
- oli d'oliva
- sal
Preparació:
Aquesta (i la d'aquesta tarda) és una recepta ben fàcil de fer. Posem tots els ingredients excepte l'oli a un pot, i els cobrim justament amb l'oli.
Ho deixem durant almenys una hora i mitja a foc fluix, el que seria un quart de potència, ara que gairebé tothom té vitroceràmica.
Una vegada hagi passat el temps, ho deixem refredar, i quan estigui a temperatura ambient, podem consumir-los, o guardar-los (amb el seu oli), a un pot que puguem tancar hermèticament.
I ja està, ja tenim un bon aperitiu!!
P.D.: No us passeu amb el sucre, millor quedeu-vos curts, ja que sinó els tomàquets agafaran un punt massa dolç. No és dolent, però... millor que no el tingui. Si no sou de picant, obvieu posar-hi el bitxo. L'all si que no el treuria.