dilluns, 13 de setembre del 2010

Pastís de Xocolata Ràpid al Microones

Primera vegada que faig un pastís al microones, i no serà la última, però crec que anirem millorant la recepta a mesura que fem més proves, adequant-la més a les meves preferències. Que consti que el resultat va ser satisfactori, si no no la publicaria.

Ingredients:

- 125grs. de sucre
- 125grs. de xocolata de cobertura
- 125grs. de mantega a temperatura ambient
- 80grs. de farina
- Un sobre de llevat
- 3 ous
- 3 cullerades de sopa de llet



Preparació:


Desfem la xocolata de cobertura, i la barregem amb la mantega.
En un recipient a part, barregem els ous i el sucre, i quan quedi escumòs i blanquinos, incorporem la farina, la llet i el llevat i tornem a barrejar, assegurant-nos que queda tot ben mesclat.
Quan estigui tot barrejat, hi avoquem la barreja de xocolata i mantega, i acabem de remenar.
Ara només falta posar la barreja final en els motllos (sobretot! aptes per a microones) prèviament engrassats i enfarinats, i al micro durant uns 8 minuts a màxima potència. Ho deixem reposar cinc minuts, i ho podem servir.
Jo ho vaig acompanyar amb xocolata desfeta, i el proper cop que ho faci, utilitzaré més xocolata i més sucre per fer la massa (us ho recomano).
I si per vosaltres és suficient xocolata, us proposo obrir per la meitat el pastís i posar-hi alguna melmelada que us agradi, com si anèssiu a fer una Sacher.
Bon apetit!

Pastís xocolata

Pastis xocolata