divendres, 8 de juny del 2012

Llet condensada

Per acabar la setmana mogudeta que hem tingut, pel que fa a receptes, ho faig amb una molt senzilla, i molt dolça... si sou dels que a l'estiu (i si no és estiu també) us agrada prendre-us un café bombó, biberó, o alguna de les mil maneres que es diu al café amb llet condensada, aquí teniu la recepta per preparar-vos-ho a casa.

Ingredients:


- 200 gr. de llet en pols
- 300 gr. de sucre
- 150 ml. d'aigua

Preparació:

Doncs poca explicació necessita aquesta recepta! Possem tots tres ingredients a un pot a foc suau, i remenem sense parar fins que tot quedi ben integrat. Aquest procés dura uns deu minuts, i passat aquest temps,  ho retirem del foc i ho possem a un recipient que poguem tapar un cop fred.

I tal i com us he dit abans, un cop ho tinguem preparat, ens fem un bon café, i a degustar-ho amb la nostra llet condensada cassolana...