dilluns, 4 de juny del 2012

Ositos borratxos

Aquesta és una recepta molt senzilla, que no necessita cap preparació especial, només una mica de paciència, i que va molt bé si teniu una festa amb amics, sorprendreu molt quan els posseu a taula.

Ingredients:

- Una bossa d'ositos (o qualsevol altra gominola)
- Vodka o Cointreau
- Sucre (opcional)

Preparació:

A un bol posem les gominoles, i les cobrim del licor que més ens agradi. Jo vaig fer una barreja de vodka i cointreau, però podeu triar el que vulgueu. Atenció, les cobrim, no omplim el bol fins dalt...
Ho remenen una mica, ho tapem amb paper film, i deixem reposar 24h. Durant totes aquestes hores, les gominoles aniran absorvint l'alcohol i s'aniran inflant, perquè el retenen i no el deixen sortir.
Quan més hores tingueu les gominoles banyades, més alcohol absorviran.

I ja les podeu servirf per menjar-les després del sopar amb els amics, o si munteu una festa.
El sucre és per, si noteu que les gominoles són massa fortes, arrebossar-les amb el sucre i que es puguin menjar millor. Però amb compte, que amb el sucre entren molt bé perquè queden dolcetes, i no notes pràcticament l'alcohol...