Ja veureu que no té cap tipus de dificultat. Atenció que comencem!!!
Ingredients:
- Un formatge camembert
- Un parell de dents d'all
- Espècies aromàtiques (les que més us agradin, orenga, romaní...)
- Un rajolí d'oli d'oliva
Preparació:
Treiem el camembert de l'envoltori, i li treiem amb l'ajuda d'un ganivet la part de dalt, com si fos una tapa, deixant al descobert el formatge.
Tallen a làmines l'all, i el posem per sobre de tot el formatge. Fem el mateix amb les espècies, mirant de cobrir tot el formatge que ha quedat al descobert, tot i que tampoc és necessari.
Quan ho haguem fet, tirem un rajolí d'oli per sobre, i 'tapem' de nou el formatge.
Ho fiquem al forn preescalfat a uns 180º, fins que veiem que el formatge comença a torrar-se per fora.
I ja està, ho acompanyem amb unes llesquetes de pa torrat, i a gaudir!!!
Tallen a làmines l'all, i el posem per sobre de tot el formatge. Fem el mateix amb les espècies, mirant de cobrir tot el formatge que ha quedat al descobert, tot i que tampoc és necessari.
Quan ho haguem fet, tirem un rajolí d'oli per sobre, i 'tapem' de nou el formatge.
Ho fiquem al forn preescalfat a uns 180º, fins que veiem que el formatge comença a torrar-se per fora.
I ja està, ho acompanyem amb unes llesquetes de pa torrat, i a gaudir!!!