dilluns, 25 d’abril de 2011

Bloody Mary

Amb aquesta recepta inaugurem la secció còctels, amb un de ben senzill, que no se si agradarà a tothom, però a mi particularment el punt de picant que li dona el tabasco em va molt.

Ingredients (per a un còctel):

- 50ml. de vodka (jo poso menys, m'agrada més suau)
- 150ml. de suc de tomàquet
- 3 gotes de tabasco (si us agrada el picant, com a mi, algunes més...)
- dos cops de salsa Perrin's
- sal i pebre

Preparació:

Posem tots els ingredients a un got gran, i els barregem bé. Afegim gel i tornem a barrejar, perquè es refredi la barreja, i l'aigua del gel suavitzi el còctel.
I ja està! La recepta original s'acompanya d'una branqueta d'api per decorar, però jo no en tenia...
Espero que us agradi, i prepareu-vos que de cara a l'estiu en vindran més!

P.D.: Perdoneu per la qualitat de la imatge, no se perquè en pujar-la ha perdut tanta qualitat... ho he intentat uns quants cops, però no hi ha manera, sorry.


1 comentari:

  1. Quina bona pinta aquest Bloody Mary! Encara haig de practicar una mica més això de fer còctels. He fet mojitos però un bloody mary tan professional com aquest no! ;-)

    ResponElimina