Si si, ja ho sé que últimament estic només 'penjant' receptes de postres, però és que és el que em tira. Però no patiu que la propera recepta no seran postres, i als que estan esperant que faci la recepta guanyadora de l'enquesta de facebook, que no pateixin que la faré, simplement estic esperant a veure si vota algú més, per donar-li una mica d'emoció a l'assumpte...
Ingredients:
- 3 clares d'ou
- 170 grs. de sucre
Preparació:
A un bol posem les clares i amb la batedora batem bé per muntar les clares a punt de neu. Quan les tinguem quasi a punt, incorporem el sucre i acabem de muntar. Veurem que les clares agafen un color blanquinós i una mica dens. A meitat del procés, encenem el forn per què preescalfi a 190º.
Aquesta quantiat ens dona per unes 8 merengues no gaire grans. Si en voleu més, només heu de proporcionar les quanitats, i tenim més.
Posem les clares amb el sucre als motllos que tindrem a una safata de forn, i directe al forn, abaixant la temperatura fins al 100º, i esperem 90 minuts (són molts minuts, si...). Passat aquest temps, obrim el forn i deixem refredar les merengues, i només ens queda menjar-les!!!
P.D.: Com millor munteu les clares, més consistent serà la merenga, i millor serà a l'hora de menjar-les i presentar-les, que sabem que el menjar acostuma a entrar pels ulls.
Aquesta quantiat ens dona per unes 8 merengues no gaire grans. Si en voleu més, només heu de proporcionar les quanitats, i tenim més.
Posem les clares amb el sucre als motllos que tindrem a una safata de forn, i directe al forn, abaixant la temperatura fins al 100º, i esperem 90 minuts (són molts minuts, si...). Passat aquest temps, obrim el forn i deixem refredar les merengues, i només ens queda menjar-les!!!
P.D.: Com millor munteu les clares, més consistent serà la merenga, i millor serà a l'hora de menjar-les i presentar-les, que sabem que el menjar acostuma a entrar pels ulls.