dimarts, 6 de desembre del 2011

Montaditos de xistorra i brie

Últimament quan convidem a gent a sopar, ens decidim per fer un sopar de pica-pica, ja que tens moltes possibilitats per oferir cada vegada un àpat diferent. Ja us he mostrat dos tipus de montaditos, croquetes varies, i els ous de guatlla amb pernil. També el camembert arrebossat, els bombons de philadelphia... uns quants, vaja!
Avui us porto l'última 'creació', que és tan fàcil com totes les altres.

Ingredients (per 8 montaditos):

- Quatre llesques de pa de motlle
- Formatge brie
- Xistorra

Preparació:

Bé, com podeu comprovar, amb només tres ingredients, la recepta no pot portar-nos molta feina.
Com en els altres montaditos, torren les llesques de pa, i fem quatre quadrats amb cada llesca. Tallem el brie a talls del tamany de cada quadrat, d'aproximadament mig centímetre de gruix, i els anem col·locant a sobre de cada quadrat de pa, cobrint-los tots. Posem una paella al foc i fem talls de xistorra de manera que siguin talls generosos per posar a sobre de cada montadito, i els passem una mica per la paella. Quan estiguin quasi feta, anem posant els talls a sobre del brie.
Per presentar, només els hem de ficar al forn cinc minutets, per escalfar el montadito i desfer una mica el formatge.
Un plat més per al nostre menú pica-pica, cada vegada tenim més on triar.





Print Friendly and PDF