dimecres, 10 de setembre de 2014

Recopilació de fakes per iniciar la temporada

Gairebé un mes i mig desde la última entrada, sembla mentida oi? Normalment no he estat més de tres setmanes sense publicar, però aquest cop, necessitava un descans d'aquells que quan ho reprèns no recordes ni la contrassenya del portàtil. Tant necessitava aquest descans, que he deixat passar el 4t aniversari del bloc sense pena ni glòria... quatre anys ja fa que la meva cuina intenta fer receptes per ensenyar-vos-les, com passa el temps, eh?

Suposo que necessitava aquest repòs per assimilar els canvis que han esdevingut últimament. Què quins són?  doncs us explico... des del dia 1 que estic treballant desde casa, per poder portar al mini a la guarderia (sort que m'ho deixen fer, perquè això d'horari flexible per poder conciliar la vida laboral i familiar, totes les empreses s'ho haurien de fer mirar... a banda dels horaris/preus de les guarderies, és clar!!), però això ho deixo per explicar-vos-ho un altre dia... i el principal canvi és que m'he posat a dieta. Suposo que us preguntareu perquè. Gràcies a un sobrepès que començava a ser preocupant (només us diré que per estar al meu pes ideal haig de baixar uns 18kg aproximadament), he decidit que, per una banda, el principal és la salut, i ja va sent hora de fer que desapareguin, i per una altra, no menys important, sinó més aviat el contrari, em fa molta ilusió comunicar-vos que a finals de juny de l'any vinent, un servidor i la Sra. Pumuky serem oficialment un matrimoni. Si, senyores i senyors, el 2015, després de molts anys de convivència, i amb un mini pel mig, hem decidit formalitzar-ho a través d'un paper.

A cap dels dos li convencia gaire la idea, però finalment, després de moltes nits de consultar-ho amb el coixí i de donar-li voltes, vam pensar que era la millor opció de futur (pensant en el mini), i aquí estem tots dos de preparatius amunt i avall. Perquè el que volem, més que un casament, és fer una festa amb amics i família per celebrar que estem junts... ja us aniré informant!!

I ara, per començar a agafar el ritme i pensant en que hauré de buscar receptes aptes per la meva dieta, i que puguin ser publicades (continuaré fent receptes 'normals' i participant als reptes, que per això continuo tenint conillets d'Índies), dues cosetes: la primera, que he actualitzat totes les etiquetes per tal que les pugueu localitzar molt més ràpid per temàtica; i la segona, us deixo amb un recopilatori del que jo anomeno fakes, és a dir, aquelles receptes que no hi ha hagut manera que vulguessin sortir guapes per la foto, a pesar de que estaven molt bones.

Hi ha tantes per ensenyar-vos que no sé ni per quina començar... va, començarem pels meus inicis 'panarres' amb aquestes francesillas extretes del llibre de Xavier Barriga 'Pan'. Com podeu veure no són com les del llibre...

Francesillas que es van quedar en intent

Continuem amb un intent, perquè només es pot dir d'aquesta manera, de pasta de full casolana amb aquests croissants, que sincerament quan els veus no saps ni quin nom posar-li, de lletjos, jajaja!!!

La pasta de full que volia ser croissant...

I finalment, el número final d'aquesta actuació, perquè pugueu marxar amb un somriure d'orella a orella, us presento al que va ser el meu primer intent de red velvet, que podeu comprovar va ser un autèntic desastre, tot i que la recepta que vaig seguir no podia donar peu a error, però ves, aquestes coses pasen. Prepareu-vos que la imatge pot ferir sensibilitats... us animo a que li poseu sobrenom a la massa/cosa/monstre que veureu a continuació.

Red... què?

De moment ja està per avui, hi ha moltes més receptes fallides, però per començar l'inici de temporada bloguera amb sentit de l'humor, n'hi ha prou. No hi ha res millor que riure's d'un mateix, oi?

Ens veiem la setmana vinent amb una recepta que segur que us agradarà, tant si esteu a dieta com si no.

Fins aleshores... suggeriments de plats de dieta i vistosos?

21 comentaris:

  1. Quants canvis, projectes i objectius....moltes felicitats perquè tots són positius (fins i tot el de la dieta...si s'ha escollit voluntàriament!!!)! M'encanta veure que tots tenim imatges no publicables...Petonarros i fins aviat!

    ResponElimina
  2. hahaha m'ha encantat aquesta publicació Víctor! Està molt bé que també es mostrin aquelles receptes que no van sortir com un mateix s'esperava, ja sigui per presentació, gust o una mica per tot! Perquè és cert que acostumem a posar tot el que ens ha sortit bé, quan moltes vegades no ha estat així i hem tingut de canviar de plans a l'hora de publicar alguna cosa al blog... hehehe

    I enhorabona pels canvis, pels nous projectes i per suposat, pel casament! Ja ens aniràs explicant :) I pel que fa a la dieta, endavant! Només et diré que amb ganes i empenta es pot fer, ho sé per experiència, ja que jo he baixat una quantitat considerable de pes en els últims dos anys i fent el curs de pastisseria i tot! hahaha Tot és qüestió de posar-hi ganes i de canviar una mica els hàbits alimentaris, que per suposat hem de cuidar i molt pel tema salut!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Ostres!!! Just avui pensava en escriure't i preguntar que era de tu!!! M'alegro molt de ternir-te de tornada al món blogger i dessitjant estic de veure aquestes receptes sanes que dius que faràs!
    Per cert... felicitats!!! Ja ens aniràs explicant els preparatius :)
    un petó

    ResponElimina
  4. Enhorabuena por tu vuelta a la blogosfera, ánimo con la dieta (compartimos propósito) y sin prisa pero sin pausa a por los preparativos.
    Un beso

    ResponElimina
  5. Enhorabuena por tu vuelta a la blogosfera, ánimo con la dieta (compartimos propósito) y sin prisa pero sin pausa a por los preparativos.
    Un beso

    ResponElimina
  6. Enhorabuena por tu vuelta a la blogosfera, ánimo con la dieta (compartimos propósito) y sin prisa pero sin pausa a por los preparativos.
    Un beso

    ResponElimina
  7. Hey, felicitats nen, quantes noticies agradables, exceptuam lo del regim clar però tot es questió de mentalitzar-se i endavant !! Segur que faras que tot sigui molt apetitós. Un petó.

    ResponElimina
  8. Dice mucho de tí que nos muestres los intentos fallidos ya que todos mostramos lo que nos queda bien!!! De todas formas sólo sería de aspecto que no estaban tan correctas porque no tienen mala pinta!!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
  9. Osti Víctor moltes felicitats pel casamiento¡¡¡ Jo si et dic la veritat els hi veig una pinta formidable als croisants, al red velvet i a las francesitas aquestes d'en Xavi, bueno no sé perque no ho vas posar jejeje els croissants m¡els sucava ara mateix amb el cacaulat :P

    ResponElimina
  10. Curs nou, projectes nous, si senyor! Molta sort i moltes felicitats per tot el que estàs començant (boda, aniversari del blog, feina amb horaris adaptables...)
    I per cert, aquests petits fiascos que ens presentes... què vols que et digui, no els trobo tan greus...
    Marta

    ResponElimina
  11. jajaj els croissant lletjos m'han encantat!! que més dona que sigui guapos o lletjos mentre estiguin bons que segur que ho són... enhorabona per tot crack!!! petons i bona diada

    ResponElimina
  12. Holaa!!! Con la locura de verano que llevo cuando me escribiste ayer caí en la cuenta de lo mucho que hacía que no venía por aquí, menos mal que has estado de vacaciones blogueras y no me he perdido mucho. Lo primero, felicidades por esos 4 añazos, somos hermanos cumpliblogs así que a seguir cumpliendo. Por otro lado, poco te puedo decir del sobre peso, yo al menos llevo luchando con ese caballo toda mi vida, me sobran como unos 30 kilos ahora mismo, pero yo con bajar 20 (estamos trabajando en ello, bajé ya 25 kg hace dos años) , sería feliz porque yo no quiero quedarme sin mis curvas,jajajaja. Así que mucho ánimo y paciencia que con el blog cuesta un pelín más, pero se puede, al final es paciencia y mucha fuerza de voluntad sobre todo.

    Por cierto lo que me he reído con los fakes, jajaja son total, creo que yo también tengo que ponerlos que de vez en cuando me marco unos...

    En fin mucho ánimo para el "nuevo curso" y todas las cosas que están por llegar... ENHORABUENA por la boda/fiesta/despiporre es algo tann bonito, más que nada porque creo que es de las pocas veces que se puede lograr juntar y estar con todas o casi todas las personas que quieres y te quieren. En fin, vaya chapa te he dado.

    Un abrazo enorme!!

    ResponElimina
  13. Apaaa veig que tornes amb les piles carregades eh!!! a veure, primer que res enhorabona per la decisió que heu pres, jo no he fet gens de soroll i avui mateix (siii) he formalitzat la meva situació ;). Segon, la dieta et permetrà, a més de canviar els hàbits i baixar pes, conèixer receptes molt més saludables, n'hi ha a milers, jo estic en ello!! i tercer, això dels fakes mola molt!! perquè no sempre surt tot bé, a qui hem d'enganyar?? un petonàs!

    ResponElimina
  14. Ayayayayayayayay cuántos noticiones!! Se te echaba mucho de menos pero veo que has estado muy "ocupado" descansando y preparando cosas grandes!
    Lo primero es lo primero: mi enhorabuena por su próximo enlace. No puedo alabar más la elección de los timings de usted y su señora pareja. No hay mejor momento para decidir casarse que DESPUÉS de haber tenido un hijo y haberlo disfrutado/sufrido con tu pareja. Es cuando mejor se conoce a las personas. O al menos eso opino yo después de mi experiencia. Jajaja!
    Así que os auguro un matrimonio largo y feliz, vamos, como estáis ahora.
    Tema dieta: es una gran decisión. No sé pero por lo poco que te he visto en foto no veo los 18 kgs de sobra por ningún lado!! Pero yo lo respeto mucho, porque sin que se convierta en una obsesión, el peso de cada uno debe ser el que a cada uno le haga sentirse bien física y psicológicamente. Se lo digo siempre a mi madre cuando me dice que estoy muy delgada. Si estoy sana, no tengo ninguna enfermedad, me gusta comer muchísimo y cocinar y lo que hago es controlarme porque así soy más feliz. Si me sobraran kilos la que sería feliz sería mi madre pero yo no. Así que te animo con tu dieta. Seguro que lo consigues. Haces alguna en especial?

    Y los fakes, dios qué risa. Cómo puede haber cosas tan buenas que salgan en las fotos tan mal! El red velvet ha sido un auténtico capullo porque es verdad que está horroroso en la foto pero te juro que yo me lo habría comido. Jajaja!

    Bueno, pues eso, que me alegro de leerte!
    Besitos. Buen finde!

    ResponElimina
  15. Ay Pumuky... Trabajar en casa tampoco es fácil, te lo digo yo que llevo así un año!!! Al principio crees que es lo más maravilloso y si lo es, pero luego te das cuenta de que no encuentras el momento de desconexión... En fin, tomate el tiempo que necesites que aquí estamos todos esperando :P. Besos.

    ResponElimina
  16. Termino de comer ahora mismo y no tengo hambre, pero tengo la boca salivando sin parar viendo las fotos.

    ResponElimina
  17. Hola guapetón..cuanto tiempo y cuantos cambios en tu vida ;) aunque no son malos..al contrario..son cosas lindas! poder disfrutar de tu pequeñin, casarte pronto ..tantas cosas que hacen que la vida sea linda :)
    Tu recopilatório de recetas "fallidas" me ha encantado...tantas veces nos ocurre y la verdad es que es buena idea mostrarlos ..no solo de bonito se vive ;)
    Felicidades por tú cumpleblog ;) si te sirve de algo, yo no lo celebro nunca :) jaja
    Feliz semana amiguete!!!!!!!!

    ResponElimina
  18. Per molts anys guapa!!! Espero que ho hagis celebrat com Déu mana! més val tard que mai ;P petonets

    ResponElimina
  19. Enhorabuena por tu vuelta a la blogosfera, por estos 4 años del blog y mucho ánimo con la dieta, es dura pero se puede conseguir.Me alegro que todas las noticias sean para bien y para seguir adelante con tu familia, que es lo mas importante.
    Una forta abraçada Victor

    ResponElimina
  20. Carai! quin post més "variopinto" i carregat de bones notícies! Felicitats pels 4 anys de blog i pel proper casament!!
    Està bé que et rigues de tu mateix! (jo també tinc algunes receptes que es resisteixen a una bona foto) ... perquè desprès diguen que estar a dieta posa de mal humor! :-)! Anims amb la dieta i a per un any més! Marta

    ResponElimina
  21. Ostre tu quantes novetats!!! Però totes són bones!! Sí, totes!! Fins i tot el tema de la dieta ja que noi, jo estic amb tu: quilos fora!! A mi també me'n sobren uns quants i no hi ha manera!! A veure si amb les teves receptes m'animo i et segueixo!
    Molts petons i endavant que al 2015 estareu tots guapíssims!! :)

    ResponElimina