dimecres, 17 de desembre de 2014

Gnochis al pesto

Avui, tenint en compte que en just una setmana comença la ronda d'àpats interminables, i a més, sovint, molt elaborats, vinc amb una proposta d'allò més senzilla i ràpida, d'aquelles per sortir del pas.

Però abans de la recepta, comentar-vos un parell o tres de cosetes, avui res de reflexions, totes coses intrascendents i irrellevants. La primera, que com precisament ens fiquem en époques de festes i vacances, el bloc agafarà un descans merescut. Això no vol dir que no continuaré cuinant, i que participaré en els reptes mensuals habituals. Encara no sé si el bloc de vins descansarà, tot dependrà de l'organització a casa d'aquest cap de setmana, que és quan faig els tastos.

Us dic això de l'organització del cap de setmana, perquè just aquest dissabte és el meu aniversari, ho comento així de passada i disimuladament perquè us ho apunteu i em pugueu felicitar. Aquesta era la segona cosa que us volia comentar.

I la tercera, aprofitant que estic escrivint, donar-vos les gràcies a tots els que us acosteu a aquest raconet a visitar-me, s'agraeixen molt les visites i els comentaris, i desitjar-vos tot allò que es desitja en aquestes dates: bon Nadal, Feliç nou Any, que us portin moltes coses els Reis. I sobretot, el que us dic sempre, indepedentment de la data. Sigueu feliços!!

Ingredients:

- 500gr. de xuxes de patata de Cosas de Pasta
- Salsa pesto al gust

Preparació:

Ja veieu que estic en mode relax, oi? Bé, més que en mode relax, estic en mode notinctempspermes, però com em va dir una bona amiga, en resposta a la reflexió de la setmana passada sobre la campanya nadalenca d'Ikea, "lospadresquehacemosloquepodemosconelpocotiempoquetenemos". I raó no li falta, una cosa és que hi hagi pares que 'oblidin' els seus fills per fer altres coses, i una altra és que els pares, amb la vida que ens ha tocat viure (i com ens ha tocat viure-la), no donem per més.

Bé, crec que, per curta que sigui la recepta, millor que us l'expliqui, tot i que veient els ingredients, no fa gaire falta, oi?

Coem els gnochis tal i com ens indica el fabricant, i afegim la salsa de pesto. Si us voleu animar, podeu fer la salsa pesto vosaltres mateixos, variant les proporcions dels ingredients. En aquest cas, jo he fet una salsa pesto amb un punt d'all, per això la seva presència a les fotos.

I ja estem, ara a escalfar motors que ja va sent hora de dinar!

Feliç setmana!

P.D.: Pendent d'edició, si arribo a temps, demà a la bodega un vi blanc que us encantarà



10 comentaris:

  1. Ostres que fort Pumu, volia que el meu fill naixeria el 20 però el no estava per la labor i va néixer el 23, no m'agrada gaire felicitar per antelació però ja que ho demanàs, ains... Felicitats nen !!
    Em vaig perdre la teva reflexió de la setmana passada i per la campanya nadalenca del Ikea també, però tan sol amb el "notinctempspermes" em sento identificada, de vegades penso que es molt trist anar aixi, fa cinc anys que em perdo el aniversari del meu fill i es que no dono per mes !!
    Els xuxes de patates s'hi ho puc evitar millor (trauma amb el meu primer xicot, una llarga historia), tot i aixo que si son comprat mira no et faré un lleix, jejjjeje. Tornaré i descansa.
    Petons i bones festes per tu i la teva família.

    ResponElimina
  2. Oido tus refleciones¿¿
    Una buena salsa con unos buenos Gnochis.
    Bon Nadal Victor,i molta felicitat
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Un plat senzill i que a mi personalment m'encanta! el pesto és una de les meves salses preferides i mesclada amb uns bons gnochis fan un plat perfecte! Molt bones festes a tu i a la família també, un petó!

    ResponElimina
  4. Un plat senzill i boníssim Víctor!!

    M'anoto l'ho del teu aniversari, a veure si hi penso, que amb això de les dates sóc un desastre... per si de cas, Moltes Felicitats!!! I igualment ;) bones festes!! Ens veiem a la tornada! :)

    Un petonet!

    ResponElimina
  5. Quina fila que fan !!! aquesta salsa els hi va de maravella! petons i bon cds.

    ResponElimina
  6. Pues estoy contigo, yo estoy a tope y se me apetece una comida sabrosa, fácil, de esas recetas con idea, y estos están de lujo y se me apetece hincarle el diente, eso sí, con una copa de vino. Felices Fiestas!!!

    ResponElimina
  7. Apa noi quina salivera!!!! Ara mateix els feia passar a millor vida jo aquests Gnochis!!! I m'acabo de quedar a quadres llegint això de "el blog del vi"!!!! I jo sense saber-ho!!! Ara mateix vaig a donar un cop d'ull a la Bodega :)
    Petonets Víctor i MOLT BONES FESTES!!! Gràcies a tu per tot el temps que ens dediques!

    ResponElimina
  8. Ostres!!! Què tard vinc a felicitar-te!!! Ho sento, es que vaig de bòlid!!!
    El plat de gnochis es veu genial... hi han cops que un necesita coses sencilles :D
    Aprofito per desitjar-te bones festes a tu i a la family
    petons

    ResponElimina
  9. vengo a desearte un muy feliz año que casi empieza, y bueno, por qué no, a llevarme un platito de gnoquis!!
    un abrazo fuerte, Victor!!
    <3

    ResponElimina
  10. Que buenos Víctor!!! Un plato sencillo y rico para contrarestar todas las comilotas y cenas que nos hemos pegado estos días!!!!

    Feliz año nuevo y que tengas un gran día de Reyes!!
    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina