diumenge, 29 de novembre de 2015

Roques de xocolata i civada

Bon dia!

Ja som de nou aquí amb un nou repte de l'Asaltablogs, com cada últim diumenge de mes. Aquest mes, últim d'Asaltablogs 'normal', ens ha tocat asaltar la cuina del Juanan, bloc que segueixo des de fa temps, i del qual em va costar molt decidir recepta, perquè ja d'abans del repte tenia unes quantes que volia fer.

Al final em vaig decidir per aquestes senzilles i ja Nadalenques roques de xocolata i civada, amb una petita variant que de seguida veureu, i que no complica en absolut la recepta.

I el mes vinent, desembre, arrassarem amb l'Asaltablogs invisible!

Ingredients:

- 50grs. de xocolata blanca
- 50grs. de xocolata negra
- 50grs. de xocolata amb llet
- 25grs. de llar de porc
- 200grs. de flocs de civada
- 50grs. d'arròs inflat (crispies)
- un pessic de sal

Preparació:

A tres bols diferents desfem les tres xocolatas al microones.

A un altre bol, barregem els flocs de civada i l'arròs inflat. Repartim la barreja de flocs de civada i arròs inflat als tres bols de xocolata i barregem bé, fins que quedi ben coberta de xocolata.

Amb l'ajut d'una cullera, anem agafant porcions de cada barreja i les desem al marbre de la cuina on prèviament hem disposat un paper de forn, i deixem refredar. El Juanan ho fica a la nevera, però quan ho vaig fer feia tant fred que la xocolata se'm va endurir de seguida.

Només ens queda servir-ho, i desgustar-ho!

Feliç diumenge!



17 comentaris:

  1. Hola Victor!
    está claro, has hecho la receta más rockstar del recetario de Juanan!... ésta también para la saca Navideña, especialmente dedicada a churumbelitos y para los no tan churumbelitos. Aúpa el choco y los crispies!
    Petons
    Marisa

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  2. Les vaig fer l´any passat per el dia de nadal. Molt bones per acompanyar als cafès! Petonets

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  3. Mira que dan vidilla esas rocas de chocolate!! Sin duda que serán las favoritas de los peques de la casa!! Geniales Víctor!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

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  4. pero que ricas y que facilitas de hacer... Me encantan!! Un beso!!

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  5. Quina bona pinta!!! I com m'agrada a mi, fàcil pero molt vistos!!! Petons

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  6. que bons ehh!! jo els he fet de kikos enlloc de civada, el contrast dolç salat m'agrada molt! queda super xulo! petons

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  7. Estas rocas las hago yo con frecuencia porque quedan genial y me encantan. ¡Buen asalto!

    Bss

    Elena

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  8. Un bocadito delicioso!! con lo chocolatera que soy yo!! Bs.

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  9. A casa nostra son un classic dels finals de festes...i per Nadal tambe cauen segur!!
    Petons

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  10. Madre mía Víctor, menuda pinta tienen estas rocas!

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  11. Si las rocas de chocolate están ricas, con las tres variaciones que nos traes ya tiene que ser un no parar... Porque seguro que pruebas una y te apetece la otra con el otro chocolate, y luego la otra... Uff, viendo las que aparecen en las fotos, a mi no me durarían nada jejeje
    Besos

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  12. Qué rocas más ricas y adictivas!! Te han salido fenomenales! Ahora mismo me comía unas cuantas! UN saludo

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  13. Però que boooooooooooooooooooooooooooons... no puc dir res... son una meravella!!! Felicitats!!!
    Bss!!! ^_^

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  14. Están que se salen de la pantalla, qué ricas!

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  15. Están que se salen de la pantalla, qué ricas!

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  16. Riquísimas y te han quedado geniales!!! No elegí esta receta porque la tengo mis rocas pendientes de publicar, aunque con algunos ingredientes diferentes y un toquecito "secreto" jajajajaa Tomo nota de tu receta con cebada y arroz inflado que me encanta. Excelente asalto :)
    Petonts!!

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  17. Hola Pumuky!
    Yo estoy igual guapo, sin tiempo de nada :( Delicioso tu asalto, un abrazote!

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