dimarts, 16 d’agost del 2011

Camembert arrebossat

Una recepta per picar que sorpren molt, i que qui la prepara no té gens de dificultat, és motl senzilla i et fa quedar molt bé. I el contrapunt de la melmelada de maduixa li va molt bé al formatge.

Ingredients:

- un triangle de formatge camembert
- farina, ou i panko per arrebossar
- melmelada de maduixa

Preparació:

Tallem el formatge a daus d'uns dos cms. aproximadament. I ens preparem per arrebossar. En un plat batem l'ou, i posem en dues bosses diferents la farina i el panko (podeu utilitzar pa ratllat del de tota la vida). Posem tots els daus de formatge a la bossa de farina, la tanquem, i la sacsegem. Així arrebossem tot el formatge de manera ràpida i gairebé sense embrutar. Ara passem cada un dels daus per ou, i els anem posant a la bossa del panko. Quan estiguin tots els daus a la bossa del panko, fem exactament el mateix que hem fet amb la farina. Preescalfem el forn, i disposem els daus a la safata de forn. Ho escalfem fins que el panko es vegi torradet, el que voldrà dir que el formatge està calent i al punt just.
Ho servim en un platet i ho acompanyem de la melmelada de maduixa. I a menjar!!!

P.D.: Si teniu melmelada de tomàquet, segur que li va igual de bé que la de maduixa.





Print Friendly and PDF