dilluns, 8 d’agost del 2011

Crema de xocolata expréss

Aquesta és una recepta extreta de la últimament per mi molt inspiradora web webosfritos, i realment el nom de la recepta li va clavat, ja que més ràpid no es pot fer. La recepta original porta petit suis naturals ensucrats, i jo la vaig fer així, però crec que millor seguir la recomenació d'utilitzar iogurt grec, ja que el gust que tenia estava massa marcat pels petit suis. Però això va a gustos, cadascú que trii el que més li agradi!

Ingredients:

- 6 petit suis naturals ensucrats
- 150 grs. de xocolata negra
- 200 ml. de llet

Preparació:

Ja veieu que amb aquests ingredients poc s'ha de complicar la cosa com perquè no sigui una recepta ràpida.
Fonem la xocolata al micro, i quan estigui llesta afegim la llet i barregem. Quan tinguem els dos ingredients barrejats, afegim els petit suis, i tornem a barrejar bé, que quedi una massa homogènia. I ja està, repartim la nostra crema de xocolata en els gots, i ho fiquem a la nevera perquè endureixi. Ara només ens queda esperar per poder-nos-les menjar!!!






Print Friendly and PDF