dimarts, 18 d’octubre del 2011

Mascarpone

Últimament les receptes estan més espaiades entre si, però també és veritat que últimament el temps que tinc per dedicar a tot (no només per a receptes) ha disminuit, i d'algún lloc s'ha de treure temps, no hi ha més...

Per compensar, avui tenim una recepta d'un formatge molt ben valorat a l'hora de fer postres, i que aprofitarem en la propera recepta, que serà en breu.
És molt senzill de fer, i l'únic que requereix és paciència per tenir-ho fet, i poder-ho aprofitar per allò que més us convingui.


Ingredients:

- 1 litre de nata líquida
- el suc d'una llimona

Preparació:

El més important, és, precisament, la preparació inicial (almenys per mi). El que farem serà tenir preparat un o varis coladors, preparats dintre de recipients, i on col·locarem gases (les típiques de farmàcia). A un bol posarem el suc de la llimona i la nata líquida, i amb la batedora semi-muntarem.
Un cop fet això, aboquem la nata als coladors, i tapem amb les gases. Amb paper film, tapem els recipients, i guardem durant 24h a la nevera.
Ho tapem perquè no agafi olors, i el temps és el necessari perquè deixi anar el sèrum.
Passat aquest temps, descartem el sèrum, 'desmotllem', i ja tenim el nostre formatge llest per utilitzar!



P.D.: Sorry m'han canviat la configuració de la gestió del bloc i vaig una mica perdut a l'hora d'editar els posts... no sé si inicialment quedarà com sempre.

Print Friendly and PDF