divendres, 15 de març de 2013

Premi Liebster! / Premio Liebster!


Avui, a més de ser divendres, que ja de per si acostuma a ser un bon dia, he vist al bloc que tenia un comentari interessant d'ahir al vespre, on l'Eli del bloc Crafts, crafts & crafts! (un fantàstic bloc de manualitats/reciclatge que no heu de deixar de visitar) em deia que si visitava el seu bloc m'esperava un regalet.

Quina sorpresa en veure que el regal venia en forma de Premi Liebster!!!
Primer de tot, donar les gràcies a l'Eli per aquest premi, m'ha fet molta il·lusió rebre'l, els premis d'aquests tipus mai te'ls esperes, i t'animen a continuar endavant.

I què nassos és un premi Liebster? Us preguntareu... doncs bé, us poso una mica en antecedents.
Els premis Liebster són premis que s'atorguen entre bloggers, cosa que des del meu punt de vista li dona més importància que un premi 'oficial', ja que demostra que darrera hi ha gent que et llegeix, o com a mínim té constància de la teva existència.

Us explico també una mica en què consisteixen aquests premis:

S'atorguen a blocs amb menys de 200 seguidors  (aquí vaig sobrat, no arribo a 20, fita aconseguida).
Un cop ho reps, el que et pertoca, després del discurs d'agraïment (of course...), és:

- Copiar el premi i enganxar-ho al bloc (en procés), i enllaçar al bloc que t'ha premiat.
- Nominar als teus 5 blocs favorits, excloent el que t'ha premiat, i deixar-los un comentari per fer-los saber que han rebut el premi (amb la premisa anterior que han de tenir menys de 200 seguidors).
 - Esperar que els cinc premiats facin el mateix amb altres cinc respectius blocaires.

I aquí van els meus cinc premiats (difícil elecció, ja que són tants els blocs que segueixo que ho mereixen...):

Receptes de cuina del Marroc, perquè amb cada recepta ens acosta una mica més a la cultura gastronòmica del Marroc, ajudant-nos a preparar els seus plats amb les seves explicacions.

- Cocina con mente, un descobriment molt recent (per mi), amb receptes de tot tipus, on la premisa és la gastronomia vegetariana, sense que per això et deixin d'agradar els seus plats (a molta gent li passa, i no sé perquè...)

Apfelstrudel kuchen, també un bloc que he descobert no fa gaire, on tot i el nom que té, no només hi ha receptes del país alemany. Bones receptes amb un pas a pas explicat i fotografiat que farà que no en perdis fil.

- Silvia's Lab, descobert gràcies a la seva autora que va fer un dels pastissos salats que tinc al bloc, i que des d'aquí agraeixo que el fes, i me n'alegro que li sortís bé. Aquesta és l'essència dels blocs, compartir la teva 'sabiesa' i aprendre de la dels altres, i aquest n'és un bon exemple.

- I per últim i no per això menys important, un bloc que no és de cuina, ni s'hi acosta: Tu horóscopo al desnudo, un Astrobloc d'un company de feina al qual he 'viciat' a aquest món de blogger, i que des de no fa gaire publica l'horòscop diari, i si vols, et fa la teva carta natal personalitzada (us prometo que no s'inventa res de res, no és el Sandro Rey dels bloggers, tot ho fa a consciència...)

Salutacions a tots, felicitacions als nous premiats, i bon cap de setmana!


Hoy, además de ser viernes, que ya de por si suele ser un buen día, he visto en el blog que tenía un comentario interesante de ayer por la tarde, donde Eli, del blog Crafts, crafts & crafts! (un fantástico blog de manualidades/reciclaje que no podeis dejar de visitar) me decía que si visitaba su blog me esperaba un regalito.

Qué sorpresa en ver que el regalo venía en forma de Premio Liebster!!
Lo primero, dar las gracias a Eli por este premio, me ha hecho mucha ilusión recibirlo, los premios de este tipo nunca los esperas, y te animan a continuar.

Y qué narices es un premio Liebster? Os preguntareis... pues bien, os pongo un poco en antecedentes.
Los premios Liebster son premios que se otorgan entre bloggers, cosa que desde mi punto de vista le da más importancia que un premio 'oficial', ya que demuestar que detrás hay gente que te lee, o como mínimo tiene constancia de tu existencia.

Os explico también un poco en qué consisten estos premios:

Se otorgan a blogs con menos de 200 seguidores (aquí voy sobrado, no llego a 20, meta conseguida). Una vez lo recibes, lo que te toca, después del discurso de agradecimiento (of course...), es:

- Copiar el premio y engancharlo al blog (en proceso), y enlazar al blog que te ha premiado.
- Nominar a tus 5 blogs favoritos, excluyendo el que te ha premiado, y dejarles un comentario para hacerles saber que han recibido el premio (siguiendo la premisa anterior que deben tener menos de 200 seguidores).
 - Esperar que los cinco premiados hagan lo mismo con otros cinco respectivos blogueros.

Y aquí van mis cinco premiados (difícil elección, ya que son tantos los blogs que sigo que se lo merecen...):

Receptes de cuina del Marroc, porque con cada receta nos acerca un poco más a la cultura gastronómica de Marruecos, ayudándonos a preparar sus platos con sus explicaciones.

Cocina con mente, un descubrimiento muy reciente (para mí), con recetas de todo tipo, donde la premisa es la gastronomía vegetariana, sin que por eso te dejen de gustar sus platos (a mucha gente le passa, no sé porqué...)

Apfelstrudel kuchen, también un blog que he descubierto no hace mucho, y a pesar del nombre, no solo hay recetas del país germano. Buenas recetas con un paso a paso muy bien explicado y fotografiado que harán que no pierdas el hilo.

Silvia's Lab, descubierto gracias a su autora, que hizo uno de los pasteles salados que tengo en el blog, y que desde aquí agradezco que hiciera, y me alegro que le saliera bien. Esta es la esencia de los blogs, compartir tu 'sabiduría' y aprender de la de los demás, y éste es un buen ejemplo.

- Y por último, y no por eso menos importante, un blog que no es de cocina, y ni se le parece: Tu horóscopo al desnudo, un Astroblog de un compañero de trabajo al cual he 'viciado' en este de blogger, y que desde no hace mucho publica el horóscopo diariao, y si quieres, te hace tu carta natal personalizada (os prometo que no se inventa nada de nada, no es el Sandro Rey de los bloggers, todo lo hace a conciencia...)

Saludos a todos, felicidades a los nuevos premiados, y feliz finde!