dimecres, 7 de maig de 2014

Paté de salmó fumat

Molt bon dimecres família!! Com ha anat el pont, heu fet o us ha tocat anar a treballar?
Aquest cop ha estat el primer pont en potser tres anys que faig pont, així que us podeu imaginar què ha suposat per a mi. I a més hem aprofitat per sortir dissabte i diumenge sense el mini, que hem enganyat als avis perquè se'l quedessin a dormir... a veure quan els podem tornar a enganyar!!

I com ha estat un cap de setmana llarg, de molt bon temps, amb un sol que demanava no estar a la cuina sinó al carrer posant-se moreno (com a mínim jo he arribat a casa el diumenge amb la cara vermella), durant el pont he cuinat poc, però el que si he fet, ha estat aquest paté de salmó fumat vist a la web de la Su, que es prepara en un vist i no vist, i et salva un soparet informal, perquè el que és un servidor, divendres va sopar només això, acompanyat d'unes torradetes.

Amb aquest paté fem més gran la llista de dips del bloc, no us imagineu una nit d'estiu a la terrassa de casa, uns amics, un bon vi blanc, i un assortit de patés? On s'ha de signar?

Abans d'anar a per la recepta, que és molt fàcil i ràpida, us recordo que la secció Què tinc a la nevera? està actualitzada, i la llista de receptes surt amb imatge, us convido a que la feu servir i em feu arribar les vostres opinions... no sigueu vergonyosos!!

Ingredients:

- 200gr. de salmó fumat
- 150gr. de formatge crema (si, philadelphia)
- 20-30gr. de ceba tendra
- 1 cogombret

Preparació:

Posem tots els ingredients al got de la batedora i ho triturem tot fins integrar tots els ingredients. Reservem a la nevera fins el moment de servir, que acompanyarem amb torradetes, i que podem decorar amb unes tires de salmó fumat i unes tàperes, tal i com fa la Su.

Suposo que després de l'esforç de fer aquesta recepta necessitareu un descans, i alguna torradeta amb paté de salmó acompanyada d'una copa de vi per recuperar forces, oi?

Feliç setmana!




12 comentaris:

  1. Muy rico ese pâté!!! Con pan tostado rico rico!!! Y que genialidad de plato para la presentación Víctor!!!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
  2. M'agrada tot, la recepta, la secció "que tinc a la nevera" i els soparets d'estiu a la terrassa. Petó i veuràs com que si podreu enganyar els avis més de una vegada.

    ResponElimina
  3. hum pues mira teng ganes de fer els pates jo , teng varies receptas i aquesta crec que es tan sencilla que finalment en fa moltes ganes en tenga varies amb formatges y amb olives etc pero la de salmó queda apuntada . besade desde menorca

    ResponElimina
  4. Delicios per sopars de picoteo i ara quan arrenqui la calor una bona opció per servir molt fresquet. Petonets

    ResponElimina
  5. Apa nen quin bon rotllo!!! Tenint en compte que s'acosta l'hora de sopar i la gana ja apreta... espero que en tinguis força a la nevera!! jajajajaja
    Petons

    ResponElimina
  6. Ostres...jo vaig fer pont...el primer en molt de temps....i vaig estar amb les nenes a la platja...agafant color com tu...Aquest plat-tapa que proposes ens hagués anat de cine per sopar o com a aperitiu després del bany!!! Petons!

    ResponElimina
  7. Si tambien fui un afortunado en hacer puente dos dias pero el domingo toco comida familiar y a cocinar.
    Me alegro que pudieras disfrutar del puente y sin el mini.Un pate fantastico para un picoteo.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  8. Tinc la mala costum de visitar els blogs a aquestes hores del migdia... i quina salivera!! M'encanta el salmó en totes les seves variants, i aquest paté es veu deliciós i súper senzill!! jo no vaig fer pont, però m'alegro que vosaltres enredéssiu els avis i puguéssiu gaudir plegats ;). Un petonàs!

    ResponElimina
  9. Yo también lo preparé hace poco a mi manera y es una gozada! Tiene una pinta estupenda! Besitos Pumuky!

    ResponElimina
  10. Muy rico. Me apunto a esas cenas de vinito blanco y patés diferentes.
    Un beso.

    ResponElimina
  11. Estupendo pâté, seguro que en casa triunfaría: somos incondicionales del salmón...
    Y la presentación, una chulada.
    Abrazos.

    ResponElimina
  12. Que bé que tinguessiu el pont per descansar i reposar una mica, que sempre va molt i molt bé! I aquest paté sé a un a qui li agradaria molt!! Així que me l'anoto ;) A més si que es veu facileta de fer!

    Petons!

    ResponElimina