dimecres, 7 de maig del 2014

Paté de salmó fumat

Molt bon dimecres família!! Com ha anat el pont, heu fet o us ha tocat anar a treballar?
Aquest cop ha estat el primer pont en potser tres anys que faig pont, així que us podeu imaginar què ha suposat per a mi. I a més hem aprofitat per sortir dissabte i diumenge sense el mini, que hem enganyat als avis perquè se'l quedessin a dormir... a veure quan els podem tornar a enganyar!!

I com ha estat un cap de setmana llarg, de molt bon temps, amb un sol que demanava no estar a la cuina sinó al carrer posant-se moreno (com a mínim jo he arribat a casa el diumenge amb la cara vermella), durant el pont he cuinat poc, però el que si he fet, ha estat aquest paté de salmó fumat vist a la web de la Su, que es prepara en un vist i no vist, i et salva un soparet informal, perquè el que és un servidor, divendres va sopar només això, acompanyat d'unes torradetes.

Amb aquest paté fem més gran la llista de dips del bloc, no us imagineu una nit d'estiu a la terrassa de casa, uns amics, un bon vi blanc, i un assortit de patés? On s'ha de signar?

Abans d'anar a per la recepta, que és molt fàcil i ràpida, us recordo que la secció Què tinc a la nevera? està actualitzada, i la llista de receptes surt amb imatge, us convido a que la feu servir i em feu arribar les vostres opinions... no sigueu vergonyosos!!

Ingredients:

- 200gr. de salmó fumat
- 150gr. de formatge crema (si, philadelphia)
- 20-30gr. de ceba tendra
- 1 cogombret

Preparació:

Posem tots els ingredients al got de la batedora i ho triturem tot fins integrar tots els ingredients. Reservem a la nevera fins el moment de servir, que acompanyarem amb torradetes, i que podem decorar amb unes tires de salmó fumat i unes tàperes, tal i com fa la Su.

Suposo que després de l'esforç de fer aquesta recepta necessitareu un descans, i alguna torradeta amb paté de salmó acompanyada d'una copa de vi per recuperar forces, oi?

Feliç setmana!