O delícies de Mallorca, o com vulgueu dir-li.
Aquesta recepta és una adaptació dels capritxos de pernil i formatge de cabra, que més endavant publicaré. Ràpida i senzilla, té les variants que un desitji (bacon i roquefort, pernil dolç i formatge, butifarra negra i ceba...).
Aviam què us sembla!
Ingredients:Aquesta recepta és una adaptació dels capritxos de pernil i formatge de cabra, que més endavant publicaré. Ràpida i senzilla, té les variants que un desitji (bacon i roquefort, pernil dolç i formatge, butifarra negra i ceba...).
Aviam què us sembla!
- Massa d'empanadilles (tantes oblees com capritxos vulgueu fer)
- Sobrassada
- Mel
- Un ou (per a pintar les oblees)
Preparació:
Si la tenim a la nevera, treiem la sobrassada i la mel, i ho deixem tot junt una bona estona perquè quedi ben tovet. Quan ho tinguem a punt, ho barregem perquè quedi una mescla homogènia (tant com puguem).
Disposem les oblees de les empanadilles al marbre de la cuina (ben net!), i posem una cullerada de la barreja de sobrassada i mel a sobre de cada una. Tanquem les oblees, intentant donar-li una forma una mica decorativa.
Les anem colocant a una safata de forn, i pintem totes les oblees amb l'ou batut, perquè agafi color en coure-ho.
Ho fiquem al forn (a dalt i a baix), preescalfat a uns 200º, i nomès hem d'esperar que els capritxos agafin color.
Un aperitiu perfecte i amb el què sorprendreu segur!
Disposem les oblees de les empanadilles al marbre de la cuina (ben net!), i posem una cullerada de la barreja de sobrassada i mel a sobre de cada una. Tanquem les oblees, intentant donar-li una forma una mica decorativa.
Les anem colocant a una safata de forn, i pintem totes les oblees amb l'ou batut, perquè agafi color en coure-ho.
Ho fiquem al forn (a dalt i a baix), preescalfat a uns 200º, i nomès hem d'esperar que els capritxos agafin color.
Un aperitiu perfecte i amb el què sorprendreu segur!