Ingredients:
- Tants pits de pollastre com persones a menjar
- Crema de llet i mostassa antiga
- Sal i pebre
Preparació:
Com veieu, els ingredients no donen per a gaires explicacions, no enganyarem a ningú.
Sal pebrem el pollastre, i el fem a la planxa.
Mentres es fa el pollastre, podem preparar la salsa: en una paella escalfem la crema de llet, i posem una cullerada de mostassa, i que la crema agafi color. Ho tastem, rectifiquem de sal i pebre, i si cal, més mostassa (aquí ja va al gust de cadascú).
Quan ho tinguem tot, ho presentem en un plat el pollastre, acompanyat amb el bol amb la salsa per a què la gent se serveixi el que vulgui.
I apa, ja tenim uns pits de pollastre a la mostassa antiga amb els que quedareu com els millors xefs!
Sal pebrem el pollastre, i el fem a la planxa.
Mentres es fa el pollastre, podem preparar la salsa: en una paella escalfem la crema de llet, i posem una cullerada de mostassa, i que la crema agafi color. Ho tastem, rectifiquem de sal i pebre, i si cal, més mostassa (aquí ja va al gust de cadascú).
Quan ho tinguem tot, ho presentem en un plat el pollastre, acompanyat amb el bol amb la salsa per a què la gent se serveixi el que vulgui.
I apa, ja tenim uns pits de pollastre a la mostassa antiga amb els que quedareu com els millors xefs!