dimecres, 29 de setembre del 2010

Madalenes de xocolata

Després de molts dies inactiu a causa del poc temps del que disposava entre la feina i la preparació del viatge, aquests cap de setmana llarg he aprofitat per posar-me una mica al dia, i actualizar i modificar el bloc.
L'altre dia ja vam començar inaugurant la secció salses, i avui continuem amb la secció de dolços, amb unes madalenes de xocolata que seran la delícia de tots, i que serà la última entrada al bloc abans de vacances. A la tornada continuaré donant guerra, paraula!

Ingredients:

- 125grs. de xocolata fondant
- 125grs. de mantega
- 125grs. de sucre moreno
- 1 cullerada sopera de rom
- 3 ous
- 125grs. de farina
- 1 cullerada petita de llevat
- una miqueta de sal

Preparació:

Desfem la mantega i la xocolata al microones, anant amb compte que la xocolata no es cremi, i ho barregem. Quan ho tinguem barrejat, afegim el sucre, i un punt de sal, per potenciar el gust de la xocolata.
Abans de continuar, posem a preescalfar el forn, per tenir-ho a punt quan haguem acabat de preparar la barreja.
Seguidament, continuem amb la resta d'ingredients, deixant per últim la farina, que la afegirem a poc a poc per què sigui més fàcil preparar la masa.
I ja ho tenim tot! Ho anem posant en els motllos de les madalenes, prèviament engrassats (si cal), i els coloquem al forn durant 15 minuts (20 si el forn no és d'aire).







Suggeriment: Jo per donar-li un punt diferent a les madalenes, he posat a cada madalena una maduixa deshidratada, per variar una mica. També podeu afegir a la massa la pela ratllada d'una taronja, nous picades, o allò que més us agradi i creieu que pugui combinar bé.