Una recepta molt fàcil, i que combina amb molts altres ingredients per oferir un plat bastant complet com a primer, o com a pica-pica en un dinar/sopar diferent.
Aviam què us sembla.
Aviam què us sembla.
Ingredients:
- 400grs. de cigrons cuits
- Dos dents d'all
- 100ml. d'oli d'oliva
- Sal, pebre, comí
- el suc de mitja llimona
Preparació:
En un recipient, fiquem tots els ingredients, i amb la batedora els batem tots fins que quedi una massa consistent. Podeu triturar-ho tot molt, o si us agrada més, deixar-hi 'tropezones', que no quedarà malament. Com menys oli utilitzeu més dens quedarà la pasta, i a l'inreves, tot dependrà del vostre gust.
Quan ho tinguem, per presentar-ho jo he optat per afegir pebre vermell picant, i acompanyar-ho d'una torradeta de pa. Però també combina molt bé amb un variat de verdures crues (pastanaga, pebrot, cogombre...), i ja tenim un altre plat, assortit de crudités (que queda molt bé dir-li així a verdures crues) amb hummus.
Que ho disfruteu!!!
Quan ho tinguem, per presentar-ho jo he optat per afegir pebre vermell picant, i acompanyar-ho d'una torradeta de pa. Però també combina molt bé amb un variat de verdures crues (pastanaga, pebrot, cogombre...), i ja tenim un altre plat, assortit de crudités (que queda molt bé dir-li així a verdures crues) amb hummus.
Que ho disfruteu!!!