dimarts, 4 de juny de 2013

Daus de tonyina amb maionesa de wasabi

Pensava que no avui no em donaria temps per portar-vos la recepta. Fa un parell de dies que se m'ha girat feina, i no tinc gaire temps ni per escriure, ni per fer la lectura de blocs, ni per respondre als comentaris que em deixeu al bloc.

Avui m'he posat una mica al dia, he respost tots els comentaris (crec que no m'he deixat cap...) i per fi he pogut començar a redactar aquesta recepta. S'ha de dir que ho he pogut fer perquè era molt fàcil, i requeria poca explicació i escriptura, com comprovareu de seguida.

És una recepta molt senzilla, i la idea està extreta de Blogexquisit, una gran font d'inspiració. A l'original fan una recepta més elaborada, amb marinatge del salmó inclòs, que jo he obviat , per fer-la més simple si era possible. Com veieu, fins i tot he canviat de peix, però tenia una ventresca de tonyina a casa que m'estava reclamant la seva atenció...

Ingredients:

- Ventresca de tonyina a daus
- Maionesa
- Wasabi
- Sal en escates

Preparació:

Barregem el wasabi amb la maionesa, i reservem. No poso quantitats ja que penso que depèn del que ens agradi el wasabi. Molt, doncs molt, gens, doncs poquet.

A la planxa marquem la tonyina, que es faci al punt just, i la servim acompanyada de la maionesa de wasabi, i amb les escates de sal.

Ja veieu que és molt complicada, oi?

P.D.: No he tingut temps ni d'editar les fotos, avui sortiran a la llum sense el text característic del bloc.



24 comentaris:

  1. una tapa muy buena fácil y que gusta.
    saludos

    ResponElimina
  2. Ostres! Ha d'estar boníssim! No sóc gaire fan del wasabi, això li agrada més a en Jordi XD Però amb maionesa ha d'estar boníssim! :D
    M'ha encantat la idea, Víctor ^^
    Petonets :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laia, jo m'hi he aficionat no fa gaire al wasabi, i la veritat és que si poses poquet, gairebé no es nota, només li dona un regustet ben bo!
      Petons!

      Elimina
  3. Com sempre, moooolt apetitós!! Estic segura que al proper dinar/sopar de compromís la faig :)

    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eli!

      Ja veuras com t'agradarà, i als teus convidats també!

      Petonets!

      Elimina
  4. Que rica es esa mayonesa,tengo que hacerla.
    Como me gustan estas presentaciones en bocaditos VÍctor!!

    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es como mejor se comen estos platos, en pequeños bocados Silvia!
      Pruébala y ya me dirás!

      Besos!

      Elimina
  5. Víctor ha d'estar boníssima! M'encanta la tonyina i amb el wasabi ja és per perdre's (jo soc de les de "doncs molt"! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, jo també soc dels de molt, Dolors!
      Ja veuràs com en format maionesa també t'agrada!

      Petonets!

      Elimina
  6. El atún maravilloso.., pero no podemos con el wasabi, demasiado fuerte para nosotras, aj, ja..
    Aún así nos parece una idea genial esta receta.
    Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que el wasabi tiene un sabor muy especial, yo creo que o te encanta o no te gusta nada...

      Un beso!

      Elimina
  7. Me encanta el atun simplemente marcado a la plancha como tu lo has hecho, es un verdadero manjar! Y el toque de mayonesa con wasabi lo debe enriquecer un monton! Que rico debe estar! Un abrazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un buen atún marcado, es de lo mejor que hay chicos!

      Abrazos!

      Elimina
  8. Deliciosa, la maionesa de wasabi. Jo hi estic ben viciada, ha ha ha! I amb la tonyina t'ha quedat de conya.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també m'he aficionat Marina, és que està molt bona!

      Petons!

      Elimina
  9. M'encanta el wasabi! E platillo que proposes és fantàstic, especialment ara que amb la calor (alguns) perden la gana... Senzill de fer i de menjar!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, tu ho has dit Marta, alguns perden la gana, però no és el meu cas!

      Petons!

      Elimina
  10. La tonyina m'agrada de totes maneres...i amb aquesta salseta...quina delícia! Una abraçada Víctor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta salsa li va de fàbula a la tonyina Mònica!

      Petonets!

      Elimina
  11. Jo no sóc gaire fan del wasabi però potser així alleugerit amb la mayonesa.... haurem de provar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Neus, tasta-ho amb poquet wasabi, per només donar-li el regustet, i ja veuràs!

      Un petó!

      Elimina
  12. Ohhh, que rica la ventresca con esa salsilla!!!

    Mmmmmm, que rico Víctor!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Sandra!

      A mí me gusta mucho el wasabi, pero desde que lo probé así con la mayonesa, me he viciado!

      Besos!!

      Elimina