dimarts, 17 de setembre de 2013

Granissat de Baileys

No penseu que en general ens avancem als aconteixements sense necessitat? Al juny, tothom es queixava que no arribava la calor, que l'estiu no volia treure el cap... i quan va començar l'estiu, el de veritat, aquell que fa insuportable sortir al carrer quan el sol és fora, comencen a dir que quina calor fa, i perquè no arribarà la fresca. Són aquests mateixos que ara, en aquests dies tontos que està fent, ja es queixen perquè l'estiu ha durat poc.
I jo, com soc més xulo que ningú, just ara que avui fins i tot plovisqueja a Barcelona, em planto aquí i us porto un granissat! I de Baileys! Res més senzill i refrescant com un granissat, i a més, el d'avui, amb un punt podríem dir de fiestero, gràcies a l'alcohol que li aporta el licor.
D'aquesta manera una mica esbojarrada us convido a celebrar que les temperatures han afluixat i sortir al carrer a les tres de la tarda no es fa un infern! M'acompanyeu?

Ingredients:

- Baileys a discreció
- Gel picat
- Oreos banyades amb xocolata blanca
- Sucre, llet (opcionals)

Preparació:

Com veieu, últimament no m'estic complicant gaire... a un robot de cuina, picadora, thermomix... el que tingueu més a l'abast, poseu el gel, un bon grapat per persona, i un bon raig de Baileys, i ho tritureu. Jo vaig fer servir gel ja picat per còctel, ja que així era més fàcil triturar-ho amb la meva picadora. Els que tingueu thermomix o similar no heu de patir pel gel, us ho farà perfecte.
Com us deia, que avui estic una mica rollista tot i ser una recepta de dues línies, tritureu el gel amb el Baileys fins a obtenir la textura desitjada, en aquest cas, de granissat, una canyeta, acompanyat d'una oreo banyada amb xocolata blanca, i a gaudir del dimarts com si fos un divendres!

Si el Baileys així sol en versió granissat el trobeu molt fort (tingueu en compte que amb el gel es rebaixarà), poseu una culleradeta de sucre en el moment de triturar, i si us voleu llençar a l'aventura, una miqueta de llet, també farà que quedi més suau.

Però si el vostre nivell de bogeria és màxim, canvieu la llet per cacaolat, i que flueixi el bon rotllo!

Feliç setmana!



14 comentaris:

  1. Apaaa!! per mi és un molt bon motiu de celebració això que baixin les temperatures, uff menys mal que s'acaba l'estiu! i celebrar-ho amb una recepta fresqueta encara m'agrada més. Ha d'estar ben bo aquest granissat de Baileys ;)

    ResponElimina
  2. Uauuu aquest granissat sembla genial!!! m'ha encantat i el tinc que fer!! petons

    ResponElimina
  3. jajaj tu em vols mal???!!1 aixo caura si o si! t'acompanyo, vull dir!! en fi, que ha de dir una bloguera que ha posat com a nom del seu bloc trifasic de baileys.....pos eso! petons

    ResponElimina
  4. despues del rissoto de 4 quesos de la entrada anterior me atreveria con este granizado sin dudarlo Victor¡
    saludos

    ResponElimina
  5. Fresco, apetecible y original.
    Además, nos gusta con todo, no suprimimos nada.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  6. Tens tota la raó pel que fa al temps Victor!!! Aquest granissat és ideal i em sembla que ve de gust en qualsevol época de l'any!

    ResponElimina
  7. Ja que et tinc tant aprop em podries convidar a aquest granissat, que a mi el Baileys es una de les poques vegudes alcohòliques juntament amb el vi que m'agraden molt. I em sembla molt bona idea banyar amb xocolata blanca els oreo, a mi no m'agraden gaire, ja ho se soc rara.
    Lo del gel pilé tindré que investigar a on el venen dons Thermomix no en tinc i no crec que me la regalin, jajaja.

    Gracies per la recepta

    Petonets

    ResponElimina
  8. mmmmmmmmmmmmmm quina pinta!!! sí a los granizados en otoño, porque no me va a dar tiempo de prepararlo antes! Y tendré que buscar una alternativa a las oreo..debo ser a la única persona en el mundo mundial, a la que no le gusten :(

    Un besotee

    ResponElimina
  9. Digue's que sí. Mai estem contents! jajajajajaa
    Què bé que et cuides amb el granissat de baiyleys... tu sí que saps!
    petons

    ResponElimina
  10. Víctor Víctor.... Una intentando portarse bien y tu dando ideas... Esto no puede acabar bien!!! ;)

    ResponElimina
  11. Mare meua, acò deu ser pecat! aquest granissat és molt benvingut ací que encara tenim altes temperatures fins que s'en va el sol.Jo estic desvanida, m'encanta aquest oratge i no suporte vore rètols de 'Nadal' ni res semblant jajajaja. Cada cosa al seu temps així que jo em quede amb la calor i aquest granissat.
    Muaka
    Angi

    ResponElimina
  12. Ala... que rico y refrescante tiene que estar ese granizado!!! Mmmmmm, me lo apunto!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina
  13. Como apetece un granizado de Baileys despues de ver las fotos! Madre mia que bueno debe estar, debe entrar solito. Otra idea mas que me apunto! Un abrazo

    ResponElimina