I ja som aquí de nou, tal i com us vaig dir, amb un bàsic més, aquest cop, però, de salat.
Es tracta d'un vinagre de maduixes que feia temps que em rondava pel cap de fer, i tot i que ja no és temporada de maduixes, n'he aconseguit casualment unes quantes (no em pregunteu quant de temps han estat en càmera frigorífica, ni la seva procedència...), i he aprofitat per fer-ho.
És un vinagre molt i molt suau, i podríem dir que les maduixes li donen més aviat aroma que no pas gust, però el resultat obtingut val la pena.
Ingredients:
- 500ml. de vinagre de poma
- 300grs. de maduixes
Preparació:
Igual que per l'extracte, ja veieu que només tenim dos ingredients, així que la dificultat no pot ser gaire, oi?
Netegem molt bé les maduixes, les assequem, ens desfem de la part verda, i les tallem a trossos.
A un pot de vidre posarem el vinagre de poma i les maduixes trossejades. Tanquem, i deixem macerar durant tres setmanes a un lloc ben iluminat.
Quan hagin passat les tres setmanes, ho colem amb un colador de malla fina, i ja podem gaudir del nostre vinagre de maduixes amb una bona amanida, aprofitant aquests últims dies vacacionals.
Idea extreta de Google i el seu buscador, però sobretot, de Mi Gran Diversión.