divendres, 8 de juliol del 2011

Batut de plàtan

Després d'un breu descans, merescut per tanta activitat gastronòmica a la cuina, tornem amb una recepta senzilleta, i molt addient per a l'estiu. No us caldrà gaire temps per preparar-la, només temps per deixar-la ben fresqueta, i poder gaudir-la.

Ingredients:

- 2 plàtans madurs
- 300ml. de llet
- sucre al gust (si els plàtans no són prou dolços)

Preparació:

Aboquem els plàtans (pelats, és clar!) tallats a trossos, la llet, i el sucre que creieu necessari (jo en el meu cas no hi vaig posar, els plàtans estaven perfectes) al got de la batedora, i a donar-li canya fins que estigui tot ben trituradet.
Ho reservem a la nevera perquè quedi ben fred, i ja ho tenim preparat per servir. Aquestes quantitats donen per uns dos/tres batuts generosos. Per servir-ho jo ho he presentat amb canyella en pols, i també ha de quedar molt bé amb virutes de xocolata ratllada per sobre. A refrescar-se!!!