diumenge, 3 de juliol del 2011

Ous farcits al pesto

Un nou plat per picar, sorprenent i original, a més de fàcil. I molt molt ràpid de preparar, ja veureu com es fa en un plis.

Ingredients:

- 3 ous
- salsa pesto
- formatge fresc
- formatge ratllat

Preparació:

Posem a foc amb aigua els ous, per preparar els ous durs, i mentrestant, farem el farcit: amb quatre cullerades soperes de salsa pesto, la barregem amb un formatge fresc petit i una mica de formatge ratllat. Un cop tinguem els ous durs, els pelem i els obrim per la meitat, i els rovells els afegim a la barreja que estem preparant. Si voleu que quedi més 'maco' que com m'ha quedat a mi, feu la barreja amb la batedora, i no ho barregeu manualment, com ho fet jo. I si encara ho voleu més cremòs, canvieu el formatge fresc per Philadelphia. I ara, per acabar la recepta, posem les meitats dels ous durs a una safateta, i amb l'ajuda d'una màniga pastissera posem una mica de la crema de pesto preparada a sobre de cada ou. Ho rematem amb una mica de sèsam per sobre de cada ou, i a menjar!!!