I com no, per acompanyar aquests pans d'hamburguesa que hem fet, què millor que fer-nos a casa unes bones hamburgueses, i crear les nostres pròpies Cheese Burguer, molt més bones que les de fast food, evidentment.
Ingredients (per unes 6 hamburgueses):
- 500gr. carn picada (he fet servir vedella i porc)
- 1 ou
- pa ratllat
- sal i pebre
Opcional:
- 1/2 ceba
- salsa perryn's
- 1 o 2 dents d'all
- dauets de formatge
- julivert
Preparació:
L'únic que es necessita són ganes d'embrutar-se les mans...
Primer de tot piquem ben picat tots els ingredients que ho requereixin (ceba, all, julivert...) i en un bol barregem tots els ingredients fem una bola compacta amb la carn. Un cop ho haguem barrejat bé, fem tantes hamburgueses com ens doni la carn. Depenent del tamany, us sortiran unes 6 aproximadament.
I ja està, les fem a la paella, i les preparem amb el pa d'hamburguesa, i en el meu cas, amb més ceba, bitxo, uns 'tranchetes' i com no, ketchup i mostassa!!!
Primer de tot piquem ben picat tots els ingredients que ho requereixin (ceba, all, julivert...) i en un bol barregem tots els ingredients fem una bola compacta amb la carn. Un cop ho haguem barrejat bé, fem tantes hamburgueses com ens doni la carn. Depenent del tamany, us sortiran unes 6 aproximadament.
I ja està, les fem a la paella, i les preparem amb el pa d'hamburguesa, i en el meu cas, amb més ceba, bitxo, uns 'tranchetes' i com no, ketchup i mostassa!!!