dilluns, 25 de juliol de 2011

Pop a la gallega al meu estil

Diumenge, com vam estar dormint a casa dels meus pares, i ma mare havia estat coent pops, me'n va donar un, i a mi, que m'agrada molt el pop, i ja ho tenia preparadet, només per preparar-ho per menjar, us ho presento. Falta la feina bruta, que és coure el pop perquè quedi tendre per degustar-ho. Per no ser dolent, us cito textualment les indicacions de www.directoalpaladar.com de com fer-ho:

"La cuestión es que es mejor congelarlo antes de cocinarlo porque de ese modo se rompen las fibras musculares que hacen que se quede más duro en el cocinado. Lo sacamos 24 horas antes a la nevera para que se descongele y lo echamos al agua hirviendo con una cebolla y unas hojas de laurel.
En el momento de echarlo al agua lo asustamos 3 veces, esto es, lo metemos y lo sacamos 3 veces, de esa forma veremos como se encoje (se asusta). Lo dejamos cocer ya dependiendo el tamaño. En el caso de un pulpo mediano unos 30 minutos serán suficientes."

Un cop fet això, ara comença la meva feina.


Ingredients (per un plat per picar):

- 1 pop petit (mig kilo aprox.)
- oli d'oliva
- sal, pebre i pebre vermell picant

Preparació:

Evidentment és al meu estil perquè com podeu comprovar, a la llista d'ingredients no apareixen les patates típiques que fan de base al plat, però això us ho deixo al vostre gust, si preferiu posar-hi les patates, endavant (que consti que amb patates també està molt bó)!
Amb el pop cuit, el tallem amb unes tissores, a talls no massa gruixuts. El disposem a un plat, i ho amanim amb l'oli, la sal i el pebre, i el pebre vermell picant al gust. Com a detall dir-vos que el deixo cinc minutets amanit, i després li dono un cop de micro de 20 segons, i a menjar.

Felicitats als Santiagos i als Jaumes!!


Print Friendly and PDF