dijous, 21 de juliol del 2011

Fajitas de pollastre


Aquests dies estem 'rodons'. Primer van ser els canelons de bolets, i avui una recepta que abans no acostumaves a menjar si no anaves a un mexicà, i ara poc a poc la cosa va canviant i cada vegada més gent s'anima a preparar-la a casa, i com no, ja es troben al super. Escalfar i menjar!
Aquestes són de pollastre, però si voleu es pot fer amb altre tipus de carn, com vedella, però jo crec que amb pollastre queden millor.

Ingredients (per unes quatre fajitas):

- 3 pits de pollastre mitjans
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- 4 tortitas (evident!)
- 1 sobre de 'polvus' per fajitas Mercadona
- oli per fregir
- sal

Preparació:

La preparació és molt bàsica. Tallem tots els ingredients de manera allargada, i a una paella anem fent tots els ingredients per separat, començant per les verdures, i salant-los una mica, sense passar-se que el sobre de condiment del Mercadona ja és prou potent.
En el moment de fer el pollastre, quan estigui gairebé a punt de fer-se, incorporem el condiment 'Mercadonià', i anem barrejant fins que el pollastre estigui acabat de fer. Si voleu també podeu afegir-hi les verdures per tenir-les calentes, i que agafin el gustet de fajita.
Escalfem les tortitas al micro, i preparem el plat. A cada tortita posem un parell de cullerades de la barreja de pollastre i verdures, i només ens falta tancar-ho.
I pels atrevits, unes gotetes de tabasco!!






Print Friendly and PDF