divendres, 1 de juliol del 2011

Margarita

I per fer baixar tot el que hem anat preparat aquests dies, i l'atipamenta de Sant Joan, ens prenem un Margarita, i a relaxar-nos amb el bon temps que ens acompanya. A més, perquè quedés com un còctel de professional, he estrenat una mini coctelera que venia de regal amb una ampolla de Cointreau que vam comprar precisament per poder preparar el còctel.

Ingredients (per un còctel):

- 30ml. de Tequila
- 10ml. de Cointreau
- 20ml. de suc de llima
- una cullerada sopera de sucre

Preparació:

Posem al congelador la copa o les copes que vulguem preparar. Aboquem a la coctelera tots els ingredients, l'acabem d'omplir amb gel, i ho tapem. Ara toca fer de barman, i agitar la coctelera a tope, fins que per fora estigui gelada, el que voldrà dir que la barreja interior està ben freda. I ja està, treiem les copes del congelador, i les preparem: agafem una rodanxeta de llima i la passem per la vora de les copes, i passem la copa per sucre (ho prefereixo que passar-ho per sal). Posem el còctel a la copa, decorem amb una rodanxeta de llima, i a gaudir de l'estiu.